Gerust genieten in de eerste lentezon!

08.04.2020

Ah, het eerste lente zonnetje... altijd een zalig moment. Na een grijze winter komt het als geroepen - hét ideale moment om van de buitenlucht te genieten - uiteraard liefst in de eigen tuin en niet in het park of strand maar daarom is het niet minder genieten. Maar onze huid is niet voorbereid op die eerste zonnestralen en kan ook nu al makkelijk verbranden. Iets waar we niet altijd bij stilstaan, maar daarom niet minder belangrijk. Het gebruik van een goede zonnecrème is aan te raden. Plus zonnecrème is meestal maar 12 maanden houdbaar na het eerste gebruik dus je tube zonnebrand van vorig jaar kan je best vervangen als je optimale bescherming wil. En voor die vervanging hebben we een goede tip!

la linea mamma babyLA LINEA MAMMABABY is een natuurlijke lijn van verzorgingsproducten voor baby's, kinderen maar ook de rest van het gezin. Elk product is voorzien van een symbool wat het voor iets grotere kinderen makkelijk maakt de producten te onderscheiden. Maar bovenal zijn ze vrij van nare stoffen, chemicaliën, cruelty-free dus niet gestest op dieren en hypoallergeen. In de producten zit ook geen parfum maar enkel verrijkt met natuurlijke extracten - ideaal voor de gevoelige huid. Dat klinkt allemaal als muziek in onze oren!

la linea mammababy natuurlijke zonnebescherming

De zonneproducten van LA LINEA MAMMABABY bieden essentiële bescherming tegen de (lente)zon en is er in verschillende factors van 30 tot 50+, er is ook een verfrissende waterspray in hun gamma die verfrissend werkt en aftersun lotion voor aan het eidne van een zonnige dag. Wij zijn fan en jullie vast ook dus daarom raden we aan om zeker dit gamma eens uit te testen. Je zal het jezelf niet beklagen.

waterspray verfrissend zonneproducten

Hieronder een overzichtje van de musthaves voor de lente:

De zonnecrème SPF50+ is de buddy van de kinderen die tijdens de eerste, warme zonnige dagen graag buiten spelen. Waterproof, dermatologisch getest op een kwetsbare huid en bevat geen parabenen of geen kleurstoffen. Met zijn SPF 50+ heeft hij een hoge beschermingsfactor en is hij ontworpen voor de gevoelige huid. Ideaal voor kinderen met een bleke en lichte huid.zonnebescherming zonnespray 50+aftersunDe zonnecrème SPF30 is er voor kinderen of mama's die een minder hoge beschermingsfactor nodig hebben. Met zijn SPF 30-factor is hij waterproof, dermatologisch getest op een gevoelige huid en bevat ze geen parabenen en geen kleurstoffen.natuurlijke zonnespray factir 50 factir 30De aftersun lotion is de compagnon aan het einde van de dag. Hij is aangenaam en verfrissend voor groot en klein. Met bestanddelen als aloë vera, rijstzetmeelolieen extracten van de Sigesbeckia Orientalis verzorgt en voedt de aftersun de meest gevoelige huid na een dagje in de buitenlucht te hebben vertoefd.natuurlike zonnebescherming voor kinderen baby's en mama de kleine zebraanti-insectenspray natuurlijk voor kinderen baby's en mama de kleine zebra

En dan nog eentje niet zon gerelateerd maar wel ideaal voor de lente: De ZetaBaby spraylotion is een anti-insectenspray met een speciale formule verrijkt met een mix van pure essentiële oliën die onplezierig zijn voor insecten. Tegelijk laat de spray je huid fris en opgelucht aanvoelen. Ideaal voor als je veel buiten bent en kriebelende beestjes wil weren.

En nu genieten! Vitamine D tanken en zonder zorgen in het zonnetje vertoeven dankzij de heerlijke natuurlijke zonnebescherming van LA LINEA MAMMABABY.Check het hele gamma natuurlijke verzorgingsproducten >