Verfrissende en hydraterende zon water spray Simoncina voor baby's en kinderen 75 ml

Staat: Nieuw product

Linea MammaBaby

MCH076

Simoncina - the sea star

Baby Sun Water spray voor gezicht, lichaam en haar met biologische kamille en Hamamelis (toverhazelaar) extracten zorgen voor verlichting door de huid te kalmeren en te verzachten.

Perfect voor de tere en gevoelige huid van je kind. Ideaal om te gebruiken bij blootstelling aan de zon of op elk ander moment dat je de behoefte voelt om je huid te verfrissen en te hydrateren. Dankzij de hydraterende eigenschappen helpt deze spray om de huid  te verbeteren bij uitdroging door zeezout.

HOE TE GEBRUIKEN: Nevel royaal op het gezicht, het lichaam en de haren tijdens blootstelling aan de zon. Vermijd contact met de ogen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LM16032

  • dermatologisch getest op de gevoelige huid
  • alcoholvrij
  • parabenen-vrij
  • bevat geen zonnefilters
  • getest op chroom, kobalt en nikkel
  • Linea MammaBaby geurstoffen zonder allergenen
  • cruelty-free
  • bedacht en gemaakt in Italië

Inhoud: 75 ml

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
417.540.17
Linea MammaBaby is het nieuwste merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Linea MammaBaby is een geheel nieuwe reeks met reinigings- en cosmetische producten dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen, maar ook perfect voor volwassenen is. Het is een liefdesproject geboren uit de drang om een product van topkwaliteit te maken dat tegelijkertijd harmonieus is voor het milieu en voor families. Het hele assortiment producten is  gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen. Alle producten zijn in een simpele maar aantrekkelijke verpakking gestopt zodat ze meteen herkend worden door kinderen.