Zonnecrème Angelina SPF30 150ml

Staat: Nieuw product

Linea MammaBaby

MCH071

Angelina - the lemon

Angelina is de vriend die je baby beschermt tijdens blootstelling aan de zon. Een zonnebrandspray met zeer hoge beschermingsfactor.

Transparante emulsie met een aangename zachte textuur die snel wordt opgenomen door de huid.  Deze zonnecrème is geschikt voor de zeer lichte en gevoelige huid van kinderen. De crème biedt een effectieve, veilige en breedspectrum bescherming tegen UVB-UVA-straling.

WATERBESTENDIG. DERMATOLOGISCH GETEST OP GEVOELIGE HUID.

GEBRUIKSAANWIJZING: breng het product minimaal 30 minuten vóór blootstelling aan de zon aan.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LM16018

  • parabenen-vrij
  • zeer hoge bescherming
  • waterbestendig
  • voor de gevoelige huid
  • geen kleurstoffen
  • geen PEG (polyethyleen glycol)
  • getest op chroom, kobalt en nikkel
  • cruelty-free
  • bedacht en gemaakt in Italië

Inhoud: 150 ml
 

WAARSCHUWINGEN VOOR BLOOTSTELLING AAN DE ZON: Stel kinderen niet bloot aan direct zonlicht zonder bescherming. Beperk tijd in de zon, vooral tussen 10.00 uur en 2 uur wanneer de zonnestralen het meest intens zijn. Breng minstens om de 2 uur opnieuw zonnecrème aan. Vermijd langdurige blootstelling. Overmatige blootstelling aan de zon houdt een ernstig gezondheidsrisico in.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
519.550.23
Linea MammaBaby is het nieuwste merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Linea MammaBaby is een geheel nieuwe reeks met reinigings- en cosmetische producten dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen, maar ook perfect voor volwassenen is. Het is een liefdesproject geboren uit de drang om een product van topkwaliteit te maken dat tegelijkertijd harmonieus is voor het milieu en voor families. Het hele assortiment producten is  gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen. Alle producten zijn in een simpele maar aantrekkelijke verpakking gestopt zodat ze meteen herkend worden door kinderen.