Het ontdekken waard: de Checkpad van Gezinnig

19.02.2018

gezinnig checkpad soepele routines

Mama worden is geweldig, maar je wereld staat al snel op z’n kop. Het ouderschap brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee en geef toe soms weten we niet echt waar we moeten beginnen of is onze vindingrijkheid even uitgeput.

De handdoek in de ring gooien is echter geen optie - zoals je weet hebben ze geen 'af-knop' ;-) - dus onze oogjes gingen blinken toen we de nieuwste uitvinding van GEZINNIG onder ogen kregen. Je kent dit Nederlandse merkje misschien al van Kletspraat. Een plezante serie boeken voor meer contact en plezier met elkaar. GEZINNIG probeert het leven van de supermama’s en -papa's van tegenwoordig wat makkelijker (maar vooral leuker!) te maken. En daar slagen ze ook in want hun producten helpen stuk voor stuk om het gezinsleven soepeler te laten verlopen.

Hun missie is dan ook duidelijk: Smoothing family life. Wie kan daar tegen zijn?

gezinng checkpad handig hulpmiddel voor ouders

We stellen je dan ook met veel plezier voor aan hun nieuwste uitvinding: de Checkpad, een dagplanner om de ochtend- en avondroutines te versoepelen. Hij komt in 2 kleuren en het is echt een leuk hulpmiddel voor ouders en kinderen om de ochtend- en avondroutine makkelijker te laten verlopen. Dat scheelt tijd en stress.

gezinnig checkpad soepel routines kinder ouder

Kies, bij voorkeur samen met je kind, hoeveel en welke magneetjes je op de Checkpad gaat plaatsen. Er zijn er in totaal 54. Op de magneetjes staan heldere illustraties van de meest voorkomende taken en activiteiten uit het dagelijks ochtend- en avondritueel. Welke dagelijkse handelingen kan je kind zelfstandig doen? Wat vergeet hij vaak? Iedere keer als een taakjes is gedaan, draai je het wieltje een halve slag, van gekleurd (moet nog gedaan) naar wit (taak is gedaan). Na de ochtendtaken draai je de hele Checkpad om en staat hij klaar voor de middag/avond. Dit super handig hulpmiddel kan helpen om duidelijkheid te scheppen tussen ouders en kinderen en zo vermijd je 10 keer hetzelfde te vragen. Ze voelen zich vast erg verantwoordelijk met hun eigen Checkpad en trots als al hun taakjes gelukt zijn.

Ontdek de Checkpad, in rood of blauw, en alle andere leuke hulpmiddelen voor een soepeler gezinsleven hier!