NULL

vrolijk kletsboek voor kleine en grote mensen

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ10285

Hoeveel keer heb je vandaag gelachen? Zou jij voor € 1000 tien konijnenkeutels opeten? Eens of oneens: ruzie maken moet verboden worden. Wanneer...

12,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Hoeveel keer heb je vandaag gelachen? Zou jij voor € 1000 tien konijnenkeutels opeten? Eens of oneens: ruzie maken moet verboden worden. Wanneer heb je iets gegeten dat kraakt? Het Kletsboek! stelt honderden vragen die je samen met je kind (6+) invult. Met leuke lijstjes, testjes en keuzevragen raak je in gesprek met elkaar. Over wat je bezighoudt, wat je hebt meegemaakt, waar je van droomt, en waar je van baalt. Met het Kletsboek! maak je echt even tijd vrij voor je kind en kun je samen lachen, mopperen, fantaseren en natuurlijk eindeloos kletsen!

Het Kletsboek! is gevuld met 72 rijk geïllustreerde pagina’s vol verrassende vragen, leuke lijstjes en maffe testjes. De linkerpagina is voor een kind en de rechterpagina is voor een volwassene. Leuk om te doen en leuk voor later. uitvoering: full color met harde kaft. Idee en tekst: Michal Janssen. Grafisch ontwerp: Patricia Ruis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.522.500.35
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?