Handige checkpad - blauw

Staat: Nieuw product

Gezinnig

GEZ002

Al aangekleed? Check! Je tanden gepoetst? Check! Je gymtas ingepakt en je harden gekamd? Check, dubbel check!

Maak kennis met de nieuwste uitvinding van Gezinnig: de Checkpad. Een dagplanner voor taakjes in de ochtend en avond. De Checkpad versoepelt het uitvoeren van dagelijkse handelingen en bevordert de zelfstandigheid.. Het laat zien wat er van een kind wordt verwacht. En dat scheelt tijd en stress.

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6028b

Deze blauwe checkpad, van het Nederlandse merk Gezinnig, is een leuk hulpmiddel voor ouders en kinderen om de ochtend- en avondroutine makkelijker te laten verlopen. Vanaf nu hoeven ouders niet meer 100 keer te roepen wat er allemaal nog moet gebeuren.

Kies, bij voorkeur samen met je kind, hoeveel en welke magneetjes je op de Checkpad gaat plaatsen. Welke dagelijkse handelingen kan je kind zelfstandig doen? Wat vergeet hij vaak? Bij kleine kinderen begin je met minder dan 8 taakjes. De voorkant is bedoeld voor de ochtend en de achterkant is bedoeld voor de middag/avond. Op 54 magneetjes (waarvan 4 blanco) staan heldere illustraties van de meest voorkomende taken en activiteiten uit het ochtendritueel en het avondritueel. Iedere keer als een taakjes is gedaan, draai je het wieltje een halve slag, van gekleurd (moet nog gedaan) naar wit (taak is gedaan). Na de ochtendtaken draai je de hele Checkpad om en staat hij klaar voor de middag/avond.

Verkrijgbaar in blauw en rood - met 54 magneetjes - handleiding en legende.

Afmetingen: 6 x 20 cm

Leeftijd: de Checkpad is bedoeld voor één kind vanaf 3 jaar tot ongeveer 12 jaar

Moeder worden is geweldig, maar je wereld staat op z’n kop en het brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. De kunst is om te blijven genieten van de mooie taak om je kind te begeleiden op weg naar zelfstandigheid. Producten van Gezinnig helpen om het gezinsleven soepeler te laten verlopen. Hun missie: Smoothing family life.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.020.080.28
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?