De Sint houdt van samen spelen, jij ook?

25.11.2019

Spelen is voor alle leeftijden, ook voor mama en papa. Het is niet alleen een leuke maar ook een sociale gebeurtenis. Via spel wordt iedereen sociaal en emotioneel getriggerd, leer je bij, ga je mee in de verbeelding, ontdek je talenten, maak je een echte connectie met je kleintjes en wordt hun (én jouw) creativiteit geprikkeld.

"Mama en papa, kunnen ook meespelen...?" is je vast geen onbekende uitspraak. Kinderen vinden het de max! Gelukkig hebben wij heel wat nieuw speelgoed binnen om samen mee aan de slag te gaan, jullie in te verliezen of moeten we zeggen: elkaar te vinden!

Zie hier de aanraders van de Sint om samen te spelen met je kind!

Bakken met kinderen wordt kinderspel dankzij RICE

Het kleurrijke Deense merk RICE brengt al langer kleur in onze keuken. Maar nu kan je ook samen aan het bakken slagen. In hun collectie vindt je een zalige eenhoorn bakvormdeegrollen voor zowel volwassen als kindjes, kleurrijk servies en zo veel meer. Om vingers - en pottenlikkers - van af te likken!

rice bakken samen koken met kinderen mini chefs de kleine zebra

Bak je mee? Kies jouw favorieten hier >

Alles valt op zijn plaats met onze leuke PUZZELS

Puzzelen is altijd leuk. Om alleen maar zeker ook samen te maken. We kregen in aanloop naar Sinterklaas een hele reeks nieuwe puzzels binnen en het begon meteen te kriebelen om de stukjes in elkaar te laten vallen. Gezellig voor jong en oud.

Er is heel wat keuze maar we stellen je graag voor aan onze favorieten.

samen spelen sint tips leuk cadeau puzzelen

Ken je MUDPUPPY al? Dit puzzelmerk is er voor de échte puzzelfans!

1/ Voor de allerkleinsten hebben ze puzzels met zachte details, net zoals voelboekjes maar dan in puzzelvorm.

2/ Voor zij die houden van een verrassing zijn er de glow-in-the-dark puzzels, verkrijgbaar in een hele reeks thema's van magische eenhoorn tot mysterieuze nachtdieren. In elke puzzel valt iets andere te ontdekken telkens als je ze in elkaar hebt gepuzzeld en het licht uitdoet. Zo komen de nachtdieren tot leven, ontdek je de skeletten van de dino's, enzovoort. Het is een extra motivatie om je puzzel af te werken.

3/ Voor de iets grote kinderen zijn er de geografische puzzels. Ontdek waar welke dieren leven - ze vormen elk apart een puzzelstukje - of situeer alle landen in Europa, niet alleen qua vorm maar ook qua naam. Een leuke ontdekkingsreis die het puzzelen nog uitdagender maken.

puzzelen is leuk sint geschenk leuk cadeau voor elk kind mudpuppy de kleine zebrapuzzelen is leuk sint geschenk leuk cadeau voor elk kind mudpuppy de kleine zebrapuzzelen is leuk sint geschenk leuk cadeau voor elk kind mudpuppy de kleine zebrapuzzelen is leuk sint geschenk leuk cadeau voor elk kind mudpuppy de kleine zebra

En daar stopt het niet, we zeiden het al: een collectie meer dan het ontdekken waard! Bekijk de hele Mudpuppy collectie hier >

Voer een show op met het eco speelgoed van NOBODINOZ

Het toneel is klaar, de show kan beginnen! Het poppentheater en de handpoppen van NOBODINOZ zijn net als de Savanna collectie gemaakt in eco-velvet.

poppenkast fluweel wondermooi geschenk handpoppen nobodinopz

Diep van kleur, streelzacht en ideaal om je voor in de zetel te zetten en te genieten van de show- na al dat puzzelen en koken mag dat wel ;-) - of kruip er zelf achter en geef je kapoenen de show van hun leven. Stijlvol speelgoed voor uren speelplezier en staande ovaties van het publiek.

poppenkast fluweel wondermooi geschenk handpoppen nobodinopz

De bijpassende handpoppen zijn ook super knap. Ze zijn geschikt voor zowel kinder- als grote handen en zijn echt een vrolijke bende om keer op keer mee te spelen. Heb jij een favoriet of wil je ze allemaal?

Ontdek de poppencollectie >

Hopelijk hebben we je wat kunnen inspireren en volgen er nog heel wat leuke speelmomentjes samen met je kinderen dankzij deze leuke tips. Speel ze!