Deegroller

Handige fuchsia deegroller

Staat: Nieuw product

Rice

RI126

Kies voor kwaliteit en een toets van kleur tegelijk. Rice brengt kleur aan tafel en nu ook in je bakaccessoires. Super mooi én super handig.

Deze fuschia deegrol is onmisbaar als je graag koekjes of zelf taart bakt. Haal hem in huis en het bakplezier kan niet meer stuk!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BAROL-PLUM

SamenstellingenHout
TypeKeukenaccessoires
KleurRoze

Ready set bake met deze funky Rice deegrol met silicone finish wordt bakken een koud kunstje. Dit is een groot model, check zeker ook de kleinere modellen voor kindjes om samen in stijl te bakken.

Materiaal: silicone en hout

Afmetingen: 43,5 x 5,3 cm - gewicht 350 g

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
44.511230.305
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.