Handige fuchsia deegroller

Staat: Nieuw product

Rice

RI126

Kies voor kwaliteit en een toets van kleur tegelijk. Rice brengt kleur aan tafel en nu ook in je bakaccessoires. Super mooi én super handig.

Deze fuschia deegrol is onmisbaar als je graag koekjes of zelf taart bakt. Haal hem in huis en het bakplezier kan niet meer stuk!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BAROL-PLUM

SamenstellingenHout
TypeKeukenaccessoires
KleurRoze

Ready set bake met deze funky Rice deegrol met silicone finish wordt bakken een koud kunstje. Dit is een groot model, check zeker ook de kleinere modellen voor kindjes om samen in stijl te bakken.

Materiaal: silicone en hout

Afmetingen: 43,5 x 5,3 cm - gewicht 350 g

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
44.511230.305
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!