Bakvorm - Eenhoorn

Magische bakvorm - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Rice

RI125

Be a unicorn in a field of horses.

Je moet eigenlijk geen eenhoornfan zijn om van deze cakevorm te houden. De kleur is zacht, het materiaal kan tegen een stootje dus je kan heel veel cake bakken: voor een eenhoornfeestje, verjaardagsfeest of gewoon zomaar.

14,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BAFOR-HUNII

SamenstellingenSiliconen
TypeKeukenaccessoires
KleurRoze

Zacht roze silcone bakvorm van Rice in de vorm van de schattigste unicorn ever! Met deze bakvorm maakt je keer op keer de meest magische creaties. Je cake zal eruit springen en wordt de ster van elk feest.

Materiaal: silicone

Afmetingen: 27 x 20 x 5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3413210.19
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.