Cupcake set - Safari Animals

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR406

Meri Meri Safari Animals (8)

Feestbeesten zullen smullen als je je homemade cupcakes versiert met deze mooie safari cupcake kit. Als je deze set in huis haalt heb je alles voorradig om 24 cake'jes te versieren met 6 verschillende designs. De details is goudfolie maken het geheel extra feestelijk.

Ideaal als verjaardagstraktatie voor in de klas of op te presenteren om je feestje in jungle-thema.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202155

CollectieSafari Animals
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Kleurrijke Safari Animals cupcake kit voor een beestig feestje. Met papieren bakvormpjes in streepjes en zalige beestjes om als caketopper op je bakcreaties te steken.

In deze set zit alles om 24 cupcakes te versieren: cake toppers in 6 designs en 24 cakevormpjes met streepjes - details in goudfolie.

Afmetingen verpakking: 15,2 x 10,8 x 7,6 cm

_

Safari Animals is een heerlijk feesthema van Meri Meri dat zowel jongens als meisjes kan bekoren inclusief een hele reeks feestbeesten, zachte kleuren en feestitems die mooi samen passen.Iideaal voor jouw beestig verjaardagsfeestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Safari Animals
Inspiratie en stories