Bakset - L'Atelier de Pâtisserie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO050

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in de keuken zit mooi bij elkaar in dit handig koffertje. Samen koekjes maken, een eigen cake bakken of mama en papa helpen in de keuken. Alles kan, alles mag ... dat gaat smaken!

Het boek is in het frans.

64,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710405

TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dit bakkerskoffertje L'Atelier de Pâtisserie van Moulin Roty is ideaal om je kind te introduceren in de kunst van het bakken. Makkelijk met je mee te nemen en alles blijft mooi samen. Alles wat je nodig hebt om iets lekkers te maken zit erin.

Alles wat je nodig hebt zit erin: keukenbenodigdheden in echt hout en metaal, cakevormen, koekjesvormen en een keukenhandschoen met ruitjes. In het koffertje zitten ook 9 zoete recepten om samen te proberen. 

Afmetingen: 25,5 x 19 x 8,5 cm
Materiaal: hout - koffertje uit stevig karton
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.2
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.