Bakset - L'Atelier de Pâtisserie

Koffertje met keukenbenodigdheden en 9 recepten

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO050

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in de keuken zit mooi bij elkaar in dit handig koffertje. Samen koekjes maken, een eigen cake bakken of mama en papa helpen in de keuken. Alles kan, alles mag ... dat gaat smaken!

Het boek is in het frans.

64,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710405

TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dit bakkerskoffertje L'Atelier de Pâtisserie van Moulin Roty is ideaal om je kind te introduceren in de kunst van het bakken. Makkelijk met je mee te nemen en alles blijft mooi samen. Alles wat je nodig hebt om iets lekkers te maken zit erin.

Alles wat je nodig hebt zit erin: keukenbenodigdheden in echt hout en metaal, cakevormen, koekjesvormen en een keukenhandschoen met ruitjes. In het koffertje zitten ook 9 zoete recepten om samen te proberen. 

Afmetingen: 25,5 x 19 x 8,5 cm
Materiaal: hout - koffertje uit stevig karton
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.2
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!