Je Halloween outfit ligt klaar! Griezel je mee?

10.10.2019

Halloween wint elk jaar aan populariteit bij ons. Je hebt natuurlijk voor- en tegenstanders maar laat ons eerlijk zijn het is eigenlijk een prima gelegenheid voor kindjes om zich te verkleden, samen een leuke tijd te beleven en je fantasie de vrije loop te laten.

meri meri halloween musthaves verkleedoutfits spook vleermuis de kleine zebra

Musthaves voor een onvergetelijk Halloween? Een top outfit!

Staat er een Halloweentocht op het programma de komende weken? Gaan jullie van deur tot deur in de wijk of viert je klein spookje dit griezelfeest ook op school? Bij De Kleine Zebra ben je aan het juiste adres voor de coolste/griezeligste/origineelste/bangelijkste verkleedoutfit. De collecties van SOUZA FOR KIDS! en GREAT PRETENDERS zijn aangevuld met prachtige kostuums vol details, kwaliteit en verbeelding. Wij zijn er klaar voor en jij zo meteen ook, gewoon even scrollen en het griezelen kan beginnen...woehoehoeoeoe!

souza for kids halloween musthaves verkleedoutfit kostuum tovenaar de kleine zebrasouza for kids halloween musthaves verkleedoutfit kostuum tovenaar de kleine zebra

Of je nu een zwarte heks, magische tovenaar, zeemeermin of stoere piraat wil zijn ... met onze uitgebreide collectie verkleedkledij ziet jouw kind er bangelijk uit en jaag je iedereen de bibbers op het lijf!

Shop je outfit vandaag nog dan ben je zeker dat je hem op tijd in huis hebt en dat je niets misloopt want sommige stuks en verkleedset zijn slecht limited in stock. De pret kan alvast beginnen en zo wordt de sfeer voor de komende weken meteen gezet.

souza for kids halloween musthaves verkleedoutfit kostuum zeemeermin de kleine zebrazeemeermin ride on originele halloween outfit verkleedkledij kostuumbeestige jumpsuit rode draak drakenpak met vleugels originele halloween outfit verkleedkledij kostuumleeuwen outfit originele halloween outfit verkleedkledij kostuumheksen outfit heksje originele halloween outfit verkleedkledij kostuumtovenaar met bril harry potter originele halloween outfit verkleedkledij kostuumheksen outfit heksje originele halloween outfit verkleedkledij kostuum

Plus elke outfit is ook nog leuk nadat de spoken weer vertrokken zijn. De verkleedkoffer is een zalige schatkist voor kleine en zelf grotere kinderen om tijdens de wintermaanden in te duiken en in het voorjaar passen de kostuums perfect voor carnaval.

Ook de allerkleinste monsters vieren mee!

dino cape triceraptops originele halloween outfit voor baby's verkleedkledij kostuum

Is het iemands eerste Halloween, dan hebben wij een perfecte tip: ga voor een zalige verkleedcape zoals deze van GREAT PRETENDERS, makkelijk en snel aangedaan en maximaal effect! Zo geniet jouw baby of peuter ook mee van de feestelijkheden en wordt het een Halloweenfeestje om nog lang van na te genieten!

dino cape triceraptops originele halloween outfit voor baby's verkleedkledij kostuum

Kies jouw Halloween kostuum en wordt de ster van het Halloweenfeest!

Te ontdekken