Zalige verkleedcape - Triceratops

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Hoe zalig is deze dino cape? Gemaakt uit heerlijke velours, realistische ogen en geschubte huid. De hoorns en details in vilt rond het hoofd maken deze dino tot een echte triceraptops om van te gaan brullen!

Dankzij de velcro sluiting kan je de cape makkelijk en snel aan en uit doen. En hij mag gewassen worden in de machine. Heerlijk toch?!

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 56771

PersonageDinosaurus
TypeVerkleedcapes
KleurRood

Heerlijke baby dino cape van Great Pretenders. Makkelijk aan en uit te doen en toch reuze origineel om je te verkleden of carnaval in stijl te vieren. Met deze outfit kan je niet anders dan de prijs van best verkleedde baby winnen.

Leeftijd: 1-2 jaar

Afmetingen: 89 x 97 x 20 cm

Materiaal: 100% polyester, velours

Wasadvies: wassen op koud circuit - niet bleken - niet drogen - niet strijken

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!