LIEWOOD, onze allernieuwste hartendief

11.02.2019

liewood nieuw de kleine zebra mooi babymerk maude speelmat

Net voor Valentijn mag de Kleine Zebra een nieuwe hartendief verwelkomen: LIEWOOD. En wat zijn we trots!

Dit kei tof Scandinavisch merkje brengt conceptueel sterke producten - van organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies en speeltjes uit natuurlijk rubber - die stuk voor stuk super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. De LIEWOOD producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Dat is liefde op het eerste gezicht.

En het is niet alleen mooi. De designers achter dit populair Scandinavische kindermerk zoeken voor elk product naar de meest ecologische en duurzame materialen. Zo kiezen ze voor bamboe in hun geweldige kinder-eetsets. Gebruiken ze organisch katoen voor bavetjes, badcapes, lakentjes en natuurlijk rubber en beukenhout voor speeltjes. Veilig voor de hele familie dus én voor onze planeet. Iets wat meer en meer van belang wordt en veel ouders naar kijken als ze iets kopen voor hun kleintje(s).

liewood verzorgingstas badcape kindjes mooi kindermerk kopenhagen de kleine zebraliewood aan tafel kinderservies bamboe ecologisch de kleine zebraliewood badcape ecologisch de kleine zebraliewood de kleine zebra nieuw merk drinkflessen canopy klamboe kindermoois

Liewood streeft er naar om enkel producten te maken die lang meegaan - de kwaliteit is dus zeer oké - liefst generaties lang. Het is dus een keeper. Ze zijn gevestigd in Kopenhagen en hun DNA is sterk verweven met de Scandinavische designcultuur.

Wat vooral ons hartje sneller doet slaan is het geweldige kleurenpalet dat naadloos in je eigen interieur past. En - we kunnen het niet vergeten - de guitige karakters: een gekke panda, lief konijntje, stoere Mr Bear en snoezige poes. Hierdoor krijgen functionele producten zoals washandjes, drinktuitjes, kniesokken kapstokken, tapijtenbadjassen en tetradoeken ineens een extra functie en trekken ze automatisch de aandacht van onze kindjes en van stijlvolle mama's die graag mooie producten in huis halen.

We kunnen er nog lang over schrijven maar eigenlijk spreekt de collectie voor zich. Ga kijken, wordt ook verliefd. Het moest maar niet zo mooi zijn ;-)

Ontdek THE STORY OF LIEWOOD hier >

baby essentials liewoodbaby essentials liewoodbaby essentials liewood