Set van 2 Ace drinktuiten Cat mustard

Set van 2 Ace drinktuiten Cat mustard

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD151

Deze super handig silicone drinktuit set Ace Cat Mustard maakt het drinkmoment heel wat minder stressy maakt voor mama en praktischer voor je kleine 'ikke-zélluf-doen' peuter of kleuter.

Weer een bijzonder mooi en functioneel design van het Deense merk LIEWOOD.

17,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12596 0024

KleurMosterdgeel
CollectieAce
TypeKinderservies

Set van 2 Ace drinktuiten in mosterd geel van LIEWOOD. Deze handige, duurzame tuit is flexibel en geschikt voor zowel de Liewood bamboo bekers als andere beters en zelfs glazen. Het past wel niet op de kleinste bamboe baby bekers. Deze set bestaat uit twee tuitjes in dezelfde kleur/tint, samen verpakt in een mooie doos.

Materiaal: 100% silicone
Afmetingen: 7,5 x 2,5 cm
Wasadvies: wassen in heet, zeepwater, afspoelen en laten drogen • mag in de vaatwasser

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.542.50.5
LIEWOOD - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboo kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel, fun en fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.