Elenor kapstok Natural

Elenor kapstok Natural

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD155

Hang je spulletjes - pyjama, sjaals, kamerjas, handtasjes, ... - mooi en keurig op aan deze leuke kapstok met 3 dierenhaakjes van Liewood. De karakters van dit populaire merk komen allemaal terug in dit fijn en stijlvol deco item voor de kinderkamer, gang, ... eigenlijk past het overal in huis.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12597 6000

SamenstellingenHout
CollectieElenor
TypeDecoratie

Super cool LIEWOOD hangrekje Elenor met 3 haakjes - in de vorm van een konijn, kat en panda - om al je spulletjes mooi op te hangen. Verkrijgbaar in natuurlijk houten uitvoering zodat het altijd perfect bij jouw stijl past.

Materiaal: beukenhout
Afmetingen: 45 x 6 x 1,2 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
64521
LIEWOOD - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboo kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel, fun en fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.