Maak er een super(helden) carnaval van!

29.01.2019

Jeej, de nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld, we zijn weer helemaal in onze routine vervallen. Tijd voor een feestje! We weten niet wat jullie er van vinden maar carnaval is stiekem onze favoriete tijd: de verkleedkoffer bovenhalen, elke outfit passen. Diep nadenken over welk kostuum je zal aantrekken, wordt je een zeemeermin, sprookjesfiguur, ridder of ... superheld?

Kinderen leven helemaal op als ze zich mogen verkleden en bij De Kleine Zebra ben je echt wel aan het juiste adres voor een hele collectie geweldige - reuze kwaliteitsvolle - verkleedoutfits voor peuters, kleuters en grotere kinderen tot en met 11 jaar. En het leuke aan al die toffe kinderkostuums is dat je ze niet alleen komend carnavalsfeest kan dragen, je kan nadien ook een verkleedverjaardagsfeestje geven of alle outfits in een oude koffer steken en bovenhalen wanneer je kapoenen zich vervelen én vele outfits zijn ook zo cool dat ze zelf gewoon overdag kunnen gedragen worden, je kan nooit genoeg stijl hebben toch. Zelfs als je gewoon met mama naar de supermarkt gaat of met papa naar je favoriete nieuwe film in de cinema.

Verkleden is fantaseren, beleven en spelen op een heel ander niveau. Het is leuk, leerrijk en helemaal eigen aan de wondermooie kinderwereld waarin onze kleintjes leven. Maar het is ook belangrijk dat de kinderen zich goed voelen in de verkleedkledij, ze moeten zich super voelen en hoe kan je dat beter doen dan in een ... superheldenoutfit!

superhelden meisjes verkleedkostuum great prentendersbaby cape badman verkleedkledij voor peuters

In onze zalige collectie verkleedkostuums vind je stoere superheldpakken voor coole jongens maar ook voor dappere, fiere meisjes! Die supervrouwen-to-be hoeven echt niet onder te doen voor hun broers. In tegendeel, er zullen genoeg prinsessen en elfjes rondlopen maar een wonderwoman met tutu die zal er zeker en vast helemaal uitspringen.superwoman verkleedkledij stoere meisjes

https://www.kleinezebra.com/coole-zwarte-cape-z-19800.html

superhelden kostuums carnaval hero verkleden jongens en meisjes

Je zag in deze post de leukste kostuums van o.a. Great Pretenders en Souza for kids!, maar we hebben ook superheldencapes van Rose & Romeo. En als dat nog niet genoeg is kan je ook even snuisteren door onze hele collectie verkleedkledij als je er nog niet uit bent of je een superheld, prinses, .... of leeuw in huis wil halen ;-)

Wij wensen jullie alvast een leuke zoektocht en een onvergetelijk carnavalsfeest!