Stoer omkeerbaar superhero verkleedset

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Superhelden bestaan nog! Voor al de kids die zich EXTRA super voelen! Bestrijd de misdaad in dit stoere superhelden omkeerbare kostuum/cape! De ene dag pronkt er een bliksemschicht op je borst, de volgende dag een stoere vleermuis! 2 in 1, maar allebei helden!

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Omkeerbaar en aanpasbaar super gespierde tuniek met verbonden cape ( tuniek en cape zijn een geheel) en omkeerbaar masker.


PersonageSuperheld
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

product referentie :C67485