Fantastisch verkleedjurk Superheldin

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Overwin met stijl en originaliteit door je kleine superheldin te verkleden in deze fantastische verkleedjurk van Great Pretenders.

Uniek van stijl, lekker zwierig zoals meisjes het graag hebben en toch met de nodige portie stoerheid. Wij zijn alvast fan, jij ook?

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C67585

PersonageSuperheld
TypeVerkleedjurken
KleurMeerkleurig

Dit wonderwoman verkleedkostuum voor stoere meisjes is een supercool ontwerp van Great Pretenders uit Canada, het verkleedjurk is voorzien van spagettibandjes, gouden details, 2 rode strikken en een fel blauwe tule rok met witte sterren. Leuk om elk verkleedmoment te overwinnen met stijl en originaliteit!

Leeftijd: 4-7 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!