Made by daddies, loved by babies!

05.06.2020

Designed by daddies, loved by babies. Een dikke week voor Vaderdag introduceren we een fijn nieuw merk in onze shop: HANGLOOSE is een innovatieve babymusthave ontworpen door 5 Nederlandse papa's. Vanuit een betrokken vader gevoel is het hun missie om met stoer en innovatief design bij te dragen aan beleving tijdens de eerste levensfase. En daar slagen ze met deze ergonomische babyhangmat zeker mee.

hangloose baby de kleine zebra baby hangmathangloose baby de kleine zebra baby hangmathangloose baby de kleine zebra baby hangmat



Vaak zijn babyproducten ontworpen vanuit de mama en met een zachte vrouwelijke touch. Daar is natuurlijk niets mis mee maar de vaders van Hangloose wilden graag een stoere babymusthave maken, en daar zijn ze zeker in geslaagd!



Meer dan zomaar een babyhangmat



Hangloose baby is een uniek product dat past in elke standaard park, makkelijk is vast te maken en mee groeit met je kind vanaf dag 1 tot ... De award-winning Hangloose Baby Hangmat kan op vier punten worden opgespannen. Hierdoor ligt je baby altijd in een rechte lighouding. Dit is goed voor de werveltjes en stimuleert de vrije bewegingsontwikkeling. Het is verkrijgbaar in 3 kleuren en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dankzij het op origami geïnspireerd stikpatroon kan je het zwevende boxkleed makkelijk omvouwen rondom je mini en dit geeft een extra geborgen gevoel.





Daarnaast wordt deze babyhangmat ook aanbevolen door kraamhulp en kan het helpen bij huilbaby's en baby's met reflux om dat de kleintjes niet plat liggen en een ergonomische houding aannemen zonder hun bewegingsvrijheid te moeten opgeven. Je kleintje mag erin vanaf de geboorte tot ze zelfstandig kunnen omrollen of zich optrekken. Maar niet getreurd ook dan komt de Hangloose baby van pas. Is je baby uit de hangmat gegroeid dan kan je het zachte boxkleed in je park leggen en later op de grond om lekker op te spelen en dit zowel binnen als buiten.



hangloose baby de kleine zebra baby hangmathangloose baby de kleine zebra baby hangmat

Een 3-in-1 babymusthave vanaf dag 1



De Hangloose is niet zomaar een hangmatje voor je baby, het is ook een babynestje, een boxkleed en later comfortabele speelmat voor binnen én buiten. Je hebt van dit babyitem dus echt wel lang plezier. Wie wil nu niet zijn leven starten in een hangmat?



Check deze steore babymusthave >