Ergonomische baby hangmat - Pinky Feather

Staat: Nieuw product

Hangloose

HEB125

Je leven beginnen in een hangmat, kan het nog beter? Hangloose is geen standaard hangmatje. De Hangloose Baby Hangmat kan op vier punten worden opgespannen. Hierdoor ligt je baby altijd in een rechte lighouding. Dit is goed voor de werveltjes en stimuleert de vrije bewegingsontwikkeling.

Relaxt, zeer comfortabel en helemaal veilig. Leg je baby'tje lekker in dit babyhangmatje, een innovatief design dat je ook nadat je baby groter is kan blijven gebruiken als speelmat binnen of buiten.

98,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HLB1010

Baby hangmat Pink Feather van Hangloose is uniek, innovatief, award-winning én multifunctioneel: vanaf dag 1 kan je je baby erin leggen. De mat heeft twee verschillende kleuren zodat je kan switchen en ineens een andere look hebt. De ergonomische hangmat is makkelijk te bevestigen aan de vier hoeken van elke standaard box en kan ook als babynestje of boxkleed gebruikt worden als je kleintje groter is of als speelkleed op de grond: 3 in 1 dus!

Nog enkele leuke weetjes over deze HANGLOOSE babyhangmat:

  • Te gebruiken in boxen met een minimale afmeting van 72 x 86 cm.
  • Je kan je baby erin leggen vanaf dag 1 totdat je baby sterkt genoeg is om zichzelf om te draaien of op te trekken.
  • Het kleed is zo om te vouwen zodat er een zacht en comfortabel babynestje ontstaat.
  • Zacht en comfortabel plekje voor overdag
  • Geadviseerd door kraamzorg
  • Kan helpen bij huilbaby's en baby's met reflux
  • Laat je baby nooit alleen/zondertoezicht in de hangmat

Afmetingen: 80 x 100 cm
Materiaal: natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling - met stiklijnen in de bovenlaag geïnspireerd door de origami vouwkunst - Okeotex label, hypoallergeen
Leeftijd: babyhangmat van 0 tot ongeveer 5 maanden - boxkleed tot 16 maanden en nog veel langer als speelkleed of buitenkleed als je gaat picknicken.
Wasadvies: wasbaar op 40°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Designed by daddies, loved by babies . HANGLOOSE is een innovatieve babymusthave ontworpen door 5 papa's uit Den Haag, Nederland. Vanuit een betrokken vader gevoel is het hun missie om met stoer en innovatief design bij te dragen aan beleving tijdens de eerste levensfase. En daar slagen ze met de Hangloose baby: een innovatief zwevend boxkleed dat ook een ergonomische babyhangmat is.Hangloose baby is een uniek product dat past in elke standaard park, makkelijk is vast te maken en mee groeit met je kind vanaf dag 1 tot ... Dankzij het stikpatroon kan je het kleed omvouwen rondom je baby en dit geeft een geborgen gevoel. Is je baby uit de hangmat gegroeid dan kan je het zachte boxkleed in je park leggen en later op de grond om lekker op te spelen.Leuk weetje: Hangloose is een surfterm die men tegen elkaar zegt als men elkaar ontmoet en betekent 'relax, het gaat je goed'.De Hangloose is niet zomaar een hangmatje voor je baby, het is ook een babynestje , een boxkleed en later een comfortabele speelmat voor binnen én buiten. Je hebt van dit babyitem dus echt wel lang plezier en geeft nu toe : wie wil nu niet zijn leven starten in een hangmat?