Niet zomaar een boekentas maar een écht accessoire!

03.07.2018

Start het volgend schooljaar met een knaller, dankzij Caramel & Cie! De populaire prints van vorig jaar komen terug en werden aangevuld met stoere, schitterende en kleurrijke designs die er stuk voor stuk uit springen en ook nog bijzonder betaalbaar zijn. De schooltassen zijn stevig, waterbestendig - zelfs aan de binnenkant - en komen in vier formaten.

Caramel et cie boekentassen

Zo geef je jouw kleuter letterlijk vleugels met een nieuwe reeks kleuterboekentasjes. Ondanks hun compact formaat is er genoeg plaats voor een brooddoos en drinkenbus, en zelfs voor een knuffel ;-) want hoe groot ze ook worden, soms zijn ze toch weer even klein. Je hebt boekentasjes met leuke prints maar er zijn ook schattige kleuterboekentasjes met echt vleugeltjes (!). Het hip tasje heeft niet alleen vleugels, je zal zien: het geeft er ook aan jouw kleine dappere kleuter. Laat ze vol zelfvertrouwen de schoolpoort binnenstappen met een stijlvol en hip boekentasje van dit leuke Franse merkje op hun rug.

dino boekentas kleuters

kleuterboekentas met gouden vleugels

Dit is niet zomaar een boekentasje maar een écht accessoire om elke dag te dragen en hip de schoolpoort mee binnen te wandelen.

caramel & cie boekentassen kleuters en lagere school

caramel et cie hippe boekentassen voor lagere school kinderen
En dan gaan ze ineens naar de lagere school ... een echte mijlpaal waar een schitterende boekentas bijhoort. Je kan kiezen tussen een medium en een groot formaat zodat je een boekentas vindt die helemaal bij jouw kind past. Ze hebben allemaal een gewatteerde rugzijde en zachte, aanpasbare schouderriemen voor perfect comfort.
In de medium boekentas van Caramel & Cie - perfect voor het 1e of 2e leerjaar - passen alle spulletjes van kaft tot pennenzak en er is natuurlijk ook plaats voor een boterhammendoos en drinkfles.
Gaat je primus voor de vallende sterstoere tijger of hippe poezenprint ... of voor een helemaal blinkende boekentas? Eén ding is zeker met een boekentas van Caramel et Cie zullen ze schitteren!

rugzakken caramel et cie

Caramel & Cie heeft naast leuke boekentassen in alle formaten ook een stoere lijn rugzakken voor grotere kinderen, opnieuw uit stevig materiaal en met de leukste details zoals de regenboog of flashy bliksem, hoe cool is die?!

Ontwerpster Rafaela Garcia ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

caramel en cie tassen

https://www.kleinezebra.com/1079-caramel-cie

mooie kleuterboekentas caramel & cie

caramel et cie schooljaar 2018-2019 boekentassen

caramel en cie eerste leerjaar boekentas

En geef toe... het kiezen van een boekentas zorgt ervoor dat het nieuwe schooljaar stiekem toch met open armen ontvangen wordt. Kies snel jouw exemplaar uit de nieuwe Caramel & Cie collectie vol pareltjes, sommige modellen zijn beperkt in stock dus wees er op tijd bij als je volgend schooljaar wil schitteren!