Origineel kleuter boekentasje - Dinosaurus

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR005

Caramel & Cie Mini collectie (19)

Een stevige boekentas die er ook nog eens leuk uitziet, met deze dino wordt elke schooldag leuker en stapt je kleuter zelfverzekerd de schoolpoort binnen.

Ondanks zijn compact formaat is er genoeg plaats voor een brooddoos en drinkenbus, en zelfs voor een knuffel ;-) want hoe groot ze ook worden, soms zijn ze toch weer even klein.

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

De Mini Dinosaurus schooltas van Caramel et Cie is een schattige boekentas voor kleuters, tot in de kleinste details is afgewerkt: met een naamkaartje, een ruim compartiment en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor kleine spulletjes, een portefeuille of andere kleine zaken, voorzien van een grote flap met velcro-sluiting. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 32 x 26 x 6 cm

Gewicht: 700 gr.


CollectieMini
TypeSchooltassen
Tassen printsDinosaure bicolore
Type boekentaskleine schooltas
Type Caramel & CieSchooltassen mini
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.320.260.6
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.

product referentie :CARTMINI005

Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories