Flashy Medium boekentas - Vallende Ster

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR018

En dan gaan ze ineens naar de lagere school ... een echte mijlpaal waar een schitterende boekentas bijhoort. In deze medium boekentas van Caramel & Cie passen alle spulletjes van kaft tot pennenzak en er is natuurlijk ook plaats voor een boterhammendoos en drinkfles. De vallende ster maakt het plaatje helemaal compleet, laat ze maar schitteren!

75,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CARTMM040

CollectieClassique
TypeSchooltassen
Tassen printsÉtoile filante
Type boekentasmedium schooltassen
Type Caramel & CieSchooltassen medium

Zeer geschikt voor leerjaar 1 en 2 van de lagere school, de medium boekentas Vallende ster van Caramel et Cie. Deze leuke schooltas is tot in de kleinste details afgewerkt, met een naamkaartje, 2 waterbestendige compartimenten en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor kleine spulletjes, een portefeuille of andere kleine zaken, voorzien van een grote flap met velcro-sluiting. De stevige boekentas sluit makkelijk met 2 praktische druk gespen. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 37 x 31 x 12 cm

Gewicht: 900 gr.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.370.310.9
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.