Pax & Hart om van te smullen

09.06.2018

Voor haar nieuwe collectie melamine werkt het Britse Lapin & Me voor de allereerste keer samen met het Australische Pax & Hart. En het resultaat is er eentje om van te smullen !

Een geweldige, eigenzinnige en pure collectie voor kleintjes waar ook de ouders verliefd op zullen zijn. Je kan kiezen uit vijf verschillende sets melamine servies voor kids met een bord en bowl in de kleine setjes en met een extra beker in de grote sets. Allemaal met lieve, onschuldige illustraties en ronkende namen zoals Peaches, Panther, Pink BunnyPixie en Bunny Ears. Je eettafel zag er nog nooit zo leuk uit !

Pax & Hart

De Australische illustrator Emma Labattaglia is de bedenker van Pax & Hart. Emma is geïnspireerd door de verbeelding die we als kind hadden en ook door haar twee zoontjes Pax en Hart, naar wie het merk genoemd is. Ze haalt haar inspiratie uit de eigenzinnigheid van onschuld, de charme van kinderen en de perfecte imperfectie. Over de hele wereld vrolijken Pax & Hart prints vele kinderkamers op. Ze doen jong en oud glimlachen en houden alle harten jong.

Op zoek naar een kraamcadeautje ? Of verwen gewoon jezelf en je kids met deze nieuwe dinnersets van Lapin & Me. Shop hier !