Pax & Hart beker en bowl set Bunny Ears

Wondermooie Pax & Hart beker en bowl set - Bunny Ears

Staat: Nieuw product

Lapin & Me

LAP005

Het bewijs dat kinderservies ook superhip kan zijn! Lekker stijlvol, mooie illustraties en van melamine dus geschikt voor enthousiaste kinderhandjes.

Om vingers en duimen letterlijk en figuurlijk bij af te likken!

12,95 €

7,77 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CUPBOWLSET.BUNNY

Korting- 40 %

Dromerige Pax & Hart Pixie eetset in melamine. Deze 2-delige set is afgewerkt met prachtige illustraties van Emma Labattaglia in zachte kleuren en simplistische styling. De set komt verpakt in een mooie geschenkdoos en is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Niet geschikt voor de microgolf. Verkrijgbaar in twee verschillende versies.

Afmetingen eetkom 12,5 x 12,5  x 9,5 cm - beker: 7,1  x 7,1 x 9,5 cm.

Voor deze collectie melamine werkt het Britse Lapin & Me voor de allereerste keer samen met het Australische Pax & Hart.

Het resultaat is een geweldige, eigenzinnige en pure collectie voor kleintjes waar ook de ouders verliefd op zullen zijn. De Australische illustratrice Emma Labattaglia is de bedenker van Pax & Hart. Ze haalt haar inspiratie uit de eigenzinnigheid van onschuld, de charme van kinderen en de perfecte imperfectie. Over de hele wereld vrolijken Pax & Hart prints vele kinderkamers op. Ze doen jong en oud glimlachen en houden alle harten jong.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.160.160.22
LAPIN & ME - Welkom in een erg bijzonder hoekje van de wereld! Met Lapin & Me ontdek je een wonderland met een tijdloze uitstraling. Lapin & Me zijn superschattige, exclusieve baby lapin lampjes, geïnspireerd op een vintage pop uit de jaren '40. Madeleine uit Londen ontdekte de pop op de vlooienmarkt van New York. De lampjes worden gemaakt in Duitland uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd en hebben een vintage matte afwerking.