Pax & Hart eetset Pink Bunny

Uniek Pax & Hart eetset - Pink Bunny

Staat: Nieuw product

Lapin & Me

LAP003

Pax & Hart (3)

Een leuk paas- of kraamcadeau. Een echte aanwinst voor elke stijlvolle eettafel.

Deze zachtroze eetset bestaat uit 3 delen en is afgewerkt met de mooiste kunstwerkjes van de hand van Emma Labattaglia, de bedenker van het wondermooie merk Pax & Hart uit Australië.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DINNERSET.PINKBUNNY

Pax & Hart Pink Bunny eetset, afgewerkt met de prachtige illustraties van Emma Labattaglia. Deze set in zachte, dromerige kleuren, gele accenten en simplistische styling zal een mooie toevoeging zijn aan jullie eettafel. Bovendien is deze dinnerset verpakt in een mooie geschenkdoos en is het geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Niet geschikt voor de microgolf. Verkrijgbaar in verschillende versies en kleurtjes.

Afmetingen doos: 24 x 23 x 9 cm
Afmetingen bord 20,4 x 20,4 x 1,7 cm - eetkom 12,5 x 12,5  x 9,5 cm - beker: 7,1  x 7,1 x 9,5 cm.

Voor deze collectie melamine werkt het Britse Lapin & Me voor de allereerste keer samen met het Australische Pax & Hart. Het resultaat is een geweldige, eigenzinnige en pure collectie voor kleintjes waar ook de ouders verliefd op zullen zijn. De Australische illustratrice Emma Labattaglia is de bedenker van Pax & Hart. Ze haalt haar inspiratie uit de eigenzinnigheid van onschuld, de charme van kinderen en de perfecte imperfectie. Over de hele wereld vrolijken Pax & Hart prints vele kinderkamers op. Ze doen jong en oud glimlachen en houden alle harten jong.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.240.230.37
LAPIN & ME - Welkom in een erg bijzonder hoekje van de wereld! Met Lapin & Me ontdek je een wonderland met een tijdloze uitstraling. Lapin & Me zijn superschattige, exclusieve baby lapin lampjes, geïnspireerd op een vintage pop uit de jaren '40. Madeleine uit Londen ontdekte de pop op de vlooienmarkt van New York. De lampjes worden gemaakt in Duitland uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd en hebben een vintage matte afwerking.
Collectie Pax & Hart
Inspiratie en stories