Rebecca Jones voor Crocodile Creek

13.06.2018

Handgetekende taferelen die je verbeelding prikkelen, mooie zachte kleuren en fijne, magische karakters. De tekeningen van Rebecca Jones geven een magisch tintje aan de producten van Crocodile Creek. Zoals jullie vorige week al konden lezen zijn wij helemaal fan van dit fijne Amerikaanse merk. Zo zijn hun puzzels van echt hoge kwaliteit, altijd mooi en origineel verpakt. En om het allemaal nog leuker te maken zijn ze vaak voorzien van nog een extraatje zoals met een extra zoekspel, info over de dieren die erop staan of zijn ze dubbelzijdig waardoor de pret alleen maar groter wordt.

rebecca jones voor crocdile creek vloerpuzzel

Eerder konden jullie al kennis maken met de wilde, kleurrijke Animalia dieren van Bob Kolar voor Crocodile Creek. Deze week is het de beurt aan Rebecca Jones, een award-winning illustratrice van Engelse afkomst die momenteel in Australië woont.

Met haar werk wil ze het allerliefst een moment van magie creëren, ze houdt van thee en dagdromen uit het raam van haar studio. Zo bedenkt Rebecca de fantasierijke tekeningen die de puzzels maar ook drinkflessen en brooddozen van Crocodile Creek helemaal tot leven laten komen. Er is er een schattige egel vol bloemetjes, een koddig hondje dat een bad neemt in een tas voor de kleinste puzzelfans. Maar ook grotere puzzels met gezellige taferelen zoals de grote vloerpuzzel tuinfeest en de leuke dubbelzijdige puzzels van een snoepwinkeltje en een pittoresk huisjeDe jarige beer is dan weer ideaal om als verjaardagscadeau te geven aan je dochter, nichtje, metekindjes, beste vriendje ... De fijne details in de tekeningen zorgen dat je nooit uitgekeken raakt, de duurzame en kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat het puzzelplezier nooit hoeft te stoppen.

rebecca jones voor crocdile creek puzzels

Een kort interview met de vrouw achter de geweldige tekeningen vol wonderlijke wezens, dieren en taferelen:

Waar ben je geboren?

A: Birmingham, Engeland

V: Waar woon je nu?

A: Melbourne, Australië

V: Waar heb je je opleiding gevolgd?

A: Ik ben naar Winchester School of Art geweest in het Zuid-Engeland, daar volgde ik textiel design.

V: Favoriet speelgoed toe je klein was?

A: Mijn papieren popjes, ik had een grote doos vol en kon uren bezig zijn met het tekenen en knippen van eigen outfits voor hen.

V: Favoriet voorleesboek toen je klein was?

A: The Tiger Who Came to Tea van Judith Kerr

V: Welke artiesten inspireren je?

A: Richards Scarry, Beatrix Potter, Mary Blair en Marc Boutavant

V: Als je geen illustrator was, wat zou je dan als job willen doen?

A: Patissier! Ik hou ervan zoete dingen te bakken (en op te eten!) En ik hou van de schoonheid en complexheid van patisserie. Als kind maakte ik cake'jes en taartjes uit papier, met plakband en verf en deed alsof ik mijn eigen bakkerij had. Ik zou het ook fantastisch vinden om met dieren te werken.

crocodile creek rebecca jones

crocodile creek rebecca jones

crocodile creek rebecca jones dubbelzijdige puzzel

crocodile creek rebecca jones legpuzzel 24 stukjes

crocodile creek rebecca jones leg en zoekpuzzel

crocodile creek rebecca jones vloerpuzzel

crocodile creek rebecca jones

Deze geweldige collectie van Rebecca Jones voor Crocodile Creek zetten we met plezier in de kijker en zal veel kinderhartjes probleemloos bekoren. Ook erg leuk om cadeau te doen of te krijgen!