24 st dubbelzijdige puzzel Snoepwinkel

Heerlijke dubbelzijdige puzzel 24 st - Snoepwinkeltje

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER027

Rebecca Jones voor Crocodile Creek (14)

Binnen, buiten! Deze geweldige Crocodile Creek puzzel zit vol mooie (en lekkere) details, bestaat uit 24 stukjes en heeft een dubbele zijde zodat je eigenlijk 2 puzzels in 1 hebt.

Het schattige doosje in de vorm van een snoepwinkeltje houdt de puzzel mooi samen en maakt hem makkelijk mee te nemen of op te bergen. Ook fijn om cadeau te doen!

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Twee zijden... dat is leuker dan één! Deze heerlijke legpuzzel Snoepwinkel bestaat uit 24 stukjes en komt in een fijne, stevige doos in de vorm van een leuk huisje. Perfect op kindermaat en lekker compact maar het leukste van al: deze legpuzzel is dubbelzijdig, aan de ene kant maak je de buitenkant van de snoepwinkel, aan de andere kant de binnenkant. Voor dubbel zoveel puzzelpret!

Aantal stukjes: 24

Afmetingen: puzzel 32,5 x 33 cm - doos 18 x 17,5 x 5,5 cm

Leeftijd: 3+

Illustratie: Rebecca Jones

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.


Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.815.25.40.4
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.

product referentie :384150-1

Collectie Rebecca Jones voor Crocodile Creek
Inspiratie en stories