Leuke puzzel 12 st - Hondje in theekopje

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER062

Rebecca Jones voor Crocodile Creek (11)

Fijn cadeautje om kleine kleuters aan het puzzelen te krijgen. Dit schattige hondje neemt een heerlijk bad in ... een theekopje. Schattig niet?

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384112-8

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Perfecte eerste puzzel voor jouw kleuter. De Crocodile Creek puzzels met 12 stukjes zijn gemaakt uit stevig dik karton, tonen verschillende kleurrijke dieren en objecten en zitten stuk voor stuk leuk verpakt in een stevige doos in de meest leuke vormen, die je bovendien lekker makkelijk overal mee naartoe neemt. Verkrijgbaar in verschillende versies, welke is jouw favoriet?

Aantal stukjes: 12

Afmetingen: puzzel ongeveer 13 x 30 cm - doos 14,5 x 15 x 5 cm

Leeftijd: 3+

Illustratie: Rebecca Jones

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.5145.10.35
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Rebecca Jones voor Crocodile Creek
Inspiratie en stories