Relax, het is bijna weekend!

14.06.2019

Gepakt en gezakt met onze selectie weekend-essentials

4 stijlen voor een topweekendje weg

    

Weeeeeeekend! Na de drukke maand mei en net voor de grote vakantie is het dé moment om er even tussenuit te trekken. Daarom zetten wij 4 topmerkjes en hun collectie tassen op een rijtje die zin geven om in te pakken.

Start hier je trip door de tofste weekendtassen. Zijn we weg?

   

   

   

    

#1 - French Chic

Toegegeven: inpakken op zich is niet erg leuk, maar met LE CERISE SUR LE GÂTEAU doe je het wel in stijl. Kom hip voor de dag tijdens jullie eerstvolgend uitje dankzij de wondermooie weekendtassen en bijpassende etuis & toiletzakken van dit Franse designer merk.

   

    

    

  

   

La Cerise brengt je een collectie vol prachtige stoffen, speelse polka dots, grafische patronen en knappe details. Al je essentials - of die van de kindjes - passen moeiteloos in deze hippe tassen, zo heb je meteen een excuus om eindelijk nog eens een weekendje te boeken.

    

     

   

#2 - Designed for happy families

Inpakken hoeft geen streep door je rekening te zijn. De Overnight Flip van ENGEL. is de ideale compagnon voor kleine en grote reizigers die niet van inpakken houden, maar wel van wegwezen. Alles voor een logeerpartijtje, tripje naar de zee of verre familie kan gemakkelijk mee, want deze tas is heerlijk ruim en er zijn bijpassende etuis voor je make-up, tandenborstel, ... De gestreepte prints zijn er regenboogkleuren en hippe rood/navy en geven je vanzelf zin om er op uit trekken.

   

    

   

  

Leuk weetje: Op het eerste zicht zie je het niet maar het is wel leuk om te weten: alle tassen van ENGEL. zijn gemaakt van oude PET-flessen, een heerlijke ecologische keuze dus!

    

  

   

#3 - Spaanse romantiek

NOBODINOZ neemt je elke keer weer mee op een magische trip met hun zeemzoete prints, prachtige eco stoffen en zachte kleuren. De HOLIDAY toilettassen zijn er in 2 formaten en de NEW YORK weekendtas heeft eigenlijk geen uitleg nodig.

Mix and match !

    

   

     

    

   

#4 - Scandinavische feelgood

And last but not least FRESK. Dit duurzaam merkje heeft in zijn tassencollectie een grote en een kleine weekendtas, ideaal voor mama en dochter, vader en zoon of als je extra veel wil meenemen ;-)

Twinning is winning!

  

  

    

  

Kleine tip: kies jouw favoriete print en neem er een leuke toilettas bij die er perfect bijpast. Ook deze collectie is gemaakt uit rPET, een stevig materiaal gemaakt van oude plastic flessen, lekker eco en lief voor de planeet!

  

  

      

   

Cheers to the weekend, let's do this !