Slaap altijd lekker met ergoPouch

11.04.2018

ergopouch clouds slaapzakergopouch triangle pops slaapzak

Je kleintje aankleden voor de nacht kan op vele verschillende manieren: met of zonder slaapzak, dekentje, pyjama, onesie, body ... je staat al voor een hele uitdaging en dan moet de nacht nog beginnen. Iedereen doet het op zijn manier en daar houden we van. Toch willen we je nog even laten kennismaken met de nieuwste printjes en producten van ergoPouch. Want de ideale slaapoutfit kan je ook nu ook helemaal zomerproof gemaakt worden met dit leuke merk uit Australië.

ErgoPouch gaat voluit voor ultiem slaapcomfort voor kinderen, aangepast aan hun leeftijd, het seizoen en de warmte-behoefte. Ze brengen comfortabele én hippe slaapkledij die gemaakt is uit 100% natuurlijke materialen. Die natuurlijke vezels - zoals zacht bio-katoe, jersey en bamboe - zorgen ervoor de kledij adement en dat je kindje zijn eigen lichaamstemperatuur tijdens het slapen kan regelen. Zo geven de inbakerdoeken, slaapzakken, onesies, ...  niet alleen een geborgen gevoel, ze zorgen er ook voor dat er geen gevaar is op oververhitting of zweten door te warme kledij tijdens de nacht.

zomer slaapzak ergopouch cloudsergopouch midnight arrows inbakerzak slaapzak

De slaapzakjes en pakjes hebben allemaal een TOG waarde meegekregen, dit is een warmte indicator - hoe hoger de TOG hoe warmer het stuk - en zo is het een stuk makkelijker om de juiste slaapkledij voor je kleintje te kiezen. Alle stukjes met TOG 1.0 en lager zijn perfect voor de zomer en om tijdens warmere nachten te dragen. Want ook als het warmer wordt kan je op ergoPouch rekenen. Zo hoeft het slaapritueel niet te veranderen en kan je blijven genieten van de hippe printjes, zachte stofjes en perfecte pasvorm.

ERGOPOUCH frisse slaapzakjes voor de zomer

In de nieuwe collectie zitten maar liefst 5 nieuwe, verse printjes: van speelse dots en grafische driehoekjes, over zachte bloemblaadjes tot een unisex wolkenpatroon in zachte en neutrale tinten en meer. Zeker het ontdekken waard want er is voor ieder wat wils en alles zit super comfortabel en voelt zo zacht aan dat je er bijna zelf in zou willen kruipen :-)

Wist je trouwens dat er van de heerlijk zachte ergoPouch Sleepsuit ook een versie met schattige korte mouwtjes binnen is? Verkrijgbaar in 2 nieuwe printjes en de ideale manier om de lente in te luiden. Je kan dit unieke model via de mooi afgewerkte rits makkelijk omvormen van slaapzak naar slaappak ... en terug. Ideaal voor alle boven-hun-dekens-slapers!

sleepsuit zomer slaapzak slaappak ergopouch

Van fijne inbakerdoeken over allerlei soorten slaapzakken, luxueuse slaappakken tot knappe onesies: met ergoPouch is je kleintje (en bijgevolg jijzelf) vertrokken voor een zalige nacht.