Unisex onesie layers Clouds - TOG 1,0

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

Het nieuwe Clouds printje met zachte mint en neutrale kleuren is lekker unisex. De wolkjes komen ook terug op deze luxueuze en zachte onesie - ergoLayers - ideaal voor een lekker rustige nacht.

Ze hebben, in tegenstelling tot vele andere onesies en pyjama'tjes, een vulling uit organisch katoen. Hierdoor ademt de stof en blijft de temperatuur van je kleintje constant zodat ze niet gaan zweten als ze dromen van grootste avonturen.

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-LAYERS-CLOUD10-3y

TypePyjama's
PrintsClouds
KleurLichtblauw
TOG waardeTOG 1.0

Luxueuze en zachte onesie - van ergoPouch - met unisex Clouds print. Deze ergoLayers is helemaal nieuw in de collectie dit jaar en lekker comfortabel voor jouw kleintje. De hippe onesies sluiten makkelijk met een rits die in 2 richtingen open kan, handig om snel een pamper te verschonen. Het pyjama'tje is afgewerkt met handige omslagbare handjes en voetjes, en zacht voor de huid want ze zijn gemaakt uit biologisch streelzacht katoen dat extra ademend werkt. Door de TOG-waarde weet je exact hoe warm je je kindje aankleedt. Dankzij de nekbescherming aan de rits zit de onesie nooit vervelend rond het nekje van je kleintje.

Combineer de ergoLayers onesie met de cocoons, slaapzakjes en sleepsuits van ergoPouch. Ze komen in verschillende stijlvolle printjes, en zorgen voor een lekker zachte en warme nachrust. Bij elk item uit de nieuwe ergoPouch collectie zit een gratis thermometer om de kamertemperatuur makkelijk te meten en een temperatuur handleiding wat wanneer te dragen.

_

Materiaal: streelzachte, natuurlijke en biologische vezels

Beschikbare maten (gemeten van schouders tot voetjes): 12 maanden - 65 cm / 24 maanden - 70 cm / 36 maanden - 75 cm

TOG waarde: 1,0 = (kamer)temperatuur 21°C - 24°C

_

 

 

Het Australische ergoPouch gaat voluit voor ultiem slaapcomfort voor kinderen, aangepast aan hun leeftijd, het seizoen en de warmte-behoefte. Alles is gemaakt uit 100% natuurlijke materialen zoals Merino wol, bio-katoen en bamboe, van inbakerdoeken over allerlei soorten slaapzakken tot onesies, met ergoPouch is je kleintje (en bijgevolg jijzelf) vertrokken voor een zalige nacht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.