Stretchy slaapzak jersey Spring leaves - TOG 0.2

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

Hip en geborgen slapen, ook tijdens de warmere dagen van het jaar, doe je in dit leuk zomerslaapzakje uit biologische, stretchy jersey stof van ergoPouch.

Fijn om te dragen, vrij in te bewegen en tegelijk je slaapritueel te behouden als de temperaturen stijgen.

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-BAGS-JESPRLEA02-8-24m

TypeSlaapzakken
PrintsSpring Leaves
KleurRoze
TOG waardeTOG 0.2

Deze super stretchy jersey slaapzak van ErgoPouch heeft een prachtig roze kleur en SPRING LEAVES print. De comfortabele slaapzak is gemaakt van super-zacht biologisch katoen, houdt je kindje warm zonder dekentje. Je kan ook makkelijk de pamper van je kleintje verschonen dankzij de rits die lang beide zijden open kan. Verkrijgbaar in verschillende mooie printjes.

_

Materiaal: super zachte biologische jersey stof - huid- en milieuvriendelijk.

Maat: 8-24 maanden/90 cm

TOG waarde: 0,2 = (kamer)temperatuur > 24°C

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

_

 

 

Het Australische ErgoPouch gaat voluit voor ultiem slaapcomfort voor kinderen, aangepast aan hun leeftijd, het seizoen en de warmte-behoefte. Alles is gemaakt uit 100% natuurlijke materialen zoals Merino wol, bio-katoen en bamboe, van inbakerdoeken over allerlei soorten slaapzakken tot onesies, met ErgoPouch is je kleintje (en bijgevolg jijzelf) vertrokken voor een zalige nacht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
  • Door Benjamin S.
  •  de 20/07/2020
Ergopouch zijn de beste slaapzakjes.
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.