This is why we love: CIME skincare

31.03.2022

Yes, een nieuw merkje bij DE KLEINE ZEBRA. Voor onze webshop kiezen we enkel voor merken en producten waar we zelf achter staan. Het Belgische skincare merk CîME matched perfect met onze waarden: hun producten zijn natuurlijk, biologisch gecertificeerd, ruiken heerlijk, zijn handig in gebruik én zien er mooi.cîme de kleine zebra natuurlijk lichaamsverzorgingLet's be honestly beautiful!Founders Isabel & Anke uit Gent zijn terecht trots op hun lijn huidverzorgingsproducten die vertrekken van planten uit de hoge bergen van de Himalaya én mooi staan in elke moderne badkamer. Win, win!cîme de kleine zebra natuurlijk lichaamsverzorgingIn hun producten zitten enkel natuurlijke, doeltreffende ingrediënten in hun puurste vorm - zoals plantenextracten, plantaardige oliën, bloesemwaters en essentiële oliën - die boordevol vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren zitten en écht goed zijn voor je huid. De producten hebben een heerlijke geur en zijn toch 100% vrij van synthetische parfums.

Aan elk product dat ze ontwikkelen, gaat enorm veel onderzoek (niet op dieren!) vooraf. CÎME combineert eeuwenoude recepten met moderne technieken om de meest krachtige actieve bestanddelen te distilleren. Ze hebben ook vele locale projecten lopen om de bevolking van Nepal te ondersteunen en iets terug te doen voor de regio.cîme de kleine zebra natuurlijk lichaamsverzorgingBio is ook écht bioDe planten groeien in moeilijke maar tegelijk zuivere omstandigheden, ze zijn klein maar super geconcentreerd. Ze zijn erg rijk aan vitaminen en antioxidanten die goed zijn voor je huid. Traditionele wasgels die je in de supermarkt koopt zijn vaak op basis van sulfaten, een afgeleide van petroleum, die van CÎME zijn op basis van zeepnoten.

Een volledig natuurlijk product dat ook veilig is om te gebruiken voor kindjes of tijdens de zwangerschap én de hormonen niet verstoord.cîme de kleine zebra natuurlijk lichaamsverzorgingKiezen voor natuurlijke verzorging heeft vele voordelen. De ingrediënten zijn natuurlijk en zijn ze geschikt voor de gevoelige huid. Ze dragen ook het Ecocert label. Dit is een onafhankelijk label dat alle stappen van het productieproces controleert. Zo ben je zeker dat bio ook écht bio is. Je kan erop vertrouwen.Ook de verpakking mag er wezenHet duurzame verhaal stopt niet bij de verzorgingsproducten zelf. Per product kijken ze ook welke verpakking de beste is. Zo hebben ze glazen verpakkingen en bio-based op basis van suikerriet.CIME is ook het eerste Belgische bedrijf dat producten in Ocean Waste plastic verpakkingen steekt. Zo wordt het duurzame in hun verhaal nog net iets krachtiger en de impact is groot want op 1 jaar tijd zijn er reeds 20000 zakken plastic uit de oceaan opnieuw verwerkt in gerecycleerde verpakkingen voor CIME.cîme de kleine zebra natuurlijk lichaamsverzorging

cîme de kleine zebra natuurlijk lichaamsverzorgingNog een kenmerk van CÎME is dat hun producten vaak multifunctioneel zijn. Zo is de lippenbalsem Le Baume by Cîme ook goed om je wenkbrauwen goed te leggen of dat droge plekje op je kindjes elleboog te hydrateren. De Himalaya EHBO zalf is goed tegen zonnebrand, muggenbeten én blauwe plekken. Het Magnificent Mandarine badzout op basis van roze Himalaya zout werk verkwikkend onder de douche en ontspannend in bad. Vele mogelijkheden en toch simpel in gebruik. Op de verpakking staan mooie tekeningen die alle doeleinden mooi illustreren en in één oogopslag duidelijk maken.

Nog niet overtuigd? Probeer het dan gewoon. Start met één product of test de Skincare boxen voor jouw huidtype. Je verdient het!Nieuw bij De Kleine Zebra: CÎME >Te ontdekken