Alles zwart/wit ...wat doet dat met je baby?

21.02.2019

We voegden recent enkele nieuwe producten aan onze Wee Gallery-collectie en dus lijkt ons dit het ideale moment om dit 'zwart-wit kindermerk' in de kijker te zetten. Want dit is niet zomaar wat speelgoed, hier is over nagedacht. De Wee Gallery-producten zijn educatief en zien er stuk voor stuk wondermooi uit.

knuffeldier wee gallery stijlvol zwart wit

Baby's kunnen in het prille begin van hun leventje ongeveer 30 cm tot 45 cm ver zien en zijn vooral gefascineerd door diepe contrasten. En dat is het uitganspunt van deze collectie kinderspeelgoed, tetradoeken, knuffels, ... Als nieuwe ouder wil je graag (eerste) speelgoed in huis halen dat je kleintje boeit en tegelijk vooruithelpt. De collectie van Wee Gallery is volgens ons echt het ontdekken waard.

Deze betaalbare en tegelijk unieke collectie bestaat uit speelgoed en hebbedingen die je vanaf de geboorte tot 4 jaar en langer kan gebruiken en tegelijk er gewoon erg mooi uitzien. Eerst zien baby's vormen en patronen in de hand-geschilderde figuren, daarna herkennen ze vormen en objecten bijvoorbeeld: dat is een zebra en voor je het weet zitten ze hun kleine boertjes en zusjes te leren wat er op elke kaart, boekje of dekentje staat. Deze producten spreken dus niet enkel voor pasgeboren baby's aan en hebben een lange levensspanne.

Het idee achter de producten is duidelijk en over de jaren werkte dit mooi kindermerk samen met ontwikkelingsspecialisten om hun aanbod te versterken. Tegelijk zien ze erop toe dat alles past bij de stijl van veeleisende mama's en papa's. Want geef toe daar worden we allemaal iets blijer van.

Het resultaat is geweldig. Alles ziet er grafisch prachtig uit en zit tegelijk super slim in elkaar. Wee Gallery vertrekt voor elk product van het principe dat baby's van nature aangetrokken zijn door contrast, ze houden van zwart en wit en kunnen er geboeid naar kijken. Het trekt hun aandacht op een heel bijzondere manier en stimuleert hun hersenactiviteit.

De monochrome kleuren, speelse tekeningen en rustige vormen maken van Wee Gallery producten niet alleen leuke hebbedingen maar eigenlijk ook stuk voor stuk kleine kunstwerkjes voor in de babykamer. Steek bijvoorbeeld Art Cards in kadertjes en hang ze aan de muur van de kinderkamer, je kan er een momentje samen van maken en elke avond langs de diertjes lopen. Je kleintje zal zijn oogjes nogal uitkijken. Na een tijdje kan je de figuren benoemen. En als je uitgekeken bent kan je afwisselen een andere serie bijvoorbeeld van de boerderijdieren naar die van de zee-dieren.

art cards nesting dolls wee gallery de kleine zebra

Je hebt ook toffe kijkkaartjes voor onderweg onder de vorm van Stroller Cards. Dit tof buggyspeeltje werd uitgebreid met 2 nieuwe versie: eentje met leuke prentjes van groenten en fruit en eentje van insecten om onderweg te spotten of naar te kijken, te bewonderen en te leren.

Ze brengen ook een frisse kijk op de klassieke Matrousjka poppentjes. Er zijn verschillende series in zwart en wit met verschillende figuren. Leuk om uit te stallen maar ook om mee te spelen. Je voegt zo makkelijk wat kunst aan het interieur van je kleine hartendief en je mag er nog aankomen ook. Hoe tof is dat?!

https://www.kleinezebra.com/knappe-set-van-3-nesting-dolls-forest-friends-9270.html

Nog een topper voor de iets oudere kindjes zijn de badboekjes. Deze magisch boekjes zijn een ideaal geschenk voor kleine artiesten, om mee in bad te nemen of rustig met een penseel en een beetje water in te kleuren. De monochrome prenten komen tot leven en krijgen kleur als je ze inkleurt met water. Bovendien komen ze verpakt in een mooi doosje dus zijn ze ideaal om te geven en te krijgen. Het zal gegarandeerd zorgen voor verwonderde blikken bij je kleine kapoen.

https://www.kleinezebra.com/1025-wee-gallery

En zo zijn er nog tal van fijne producten die meer dan het ontdekken waard zijn. Leuk om zelf in huis te halen of om origineel uit de hoek te komen bij een kraambezoek of het eerstvolgende feestje van je petekind.

Ze hebben ook leuke freebies op hun site voor als je zelf aan de slag wil gaan.

wee gallery voor baby's en kindjesart blocks wee gallery zwart wit stijlvolle tetradoekenorigneel babyspeelgoed contrastrijk zwart wit wee galleryplaktattoos voor verjaardagsfeestje origneel cadeau wee gallery

Tot slot nog een laatste pluspunt: De Wee Gallery producten zijn allemaal ontworpen met kennis van zaken, van uitstekende kwaliteit én ... gemaakt met natuurlijke, duurzame materialen: organisch katoen, gerecycleerd karton en gemaakt op een ethisch verantwoorde manier. Dat maakt ze alleen maar mooier.

Ontdek ons Wee Gallery gamma vandaag nog, leuk om te geven en te krijgen!