Fruitige kijkkaarten Stroller cards - I see At the market

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP115

I see At the market! De “I See” buggy kijkkaarten staan vol sappige fruitjes die je in de supermarkt of in de keuken kan spotten aan de ene zijde en leuke vraagjes over de kleur van de fruitjes aan de andere zijde.

Dankzij de handige lus hang je deze kaartjes makkelijk aan de buggy of je luiertas zodat je ze overal met je mee naartoe kan nemen en kan bovenhalen.

13,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG252

Leuke kijkkaartjes Stoller Cards van Wee Gallery. I see AT THE MARKET zijn 5 prachtig geïllustreerde ronde kaartjes die tegen een stootje kunnen en worden samengehouden door een ring. Aan de ring hangt ook een lus die je makkelijk aan de buggy, autostoel of je tas kan vastmaken. Makkelijk om met je mee te nemen en nooit te verliezen. Opnieuw een uniek product van Wee Gallery!

Materiaal: stevig karton
Leeftijd: geschikt vanaf 6 maanden

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en telkeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101540.14
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.