Knappe set van 3 nesting dolls - Forest Friends

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ28239

Monochrome kinderkamer inspiratie (216)

Wat een olijke bende, de bosdieren van Wee Gallery! Een beer, een vos en een uil zijn de gezichten van deze nesting dolls. Mooi als decoratie in...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wat een olijke bende, de bosdieren van Wee Gallery! Een beer, een vos en een uil zijn de gezichten van deze nesting dolls. Mooi als decoratie in de kinderkamer of als bewaardoosje voor kleine schatten. De matroesjka's zijn speciaal voor Wee Gallery met de hand geschilderd in een Russisch dorpje.
Materiaal: hout. Hoogte grootste matroesjka: 13 cm.

Nesting dolls zijn louter een decoratief product, geen speelgoed. +3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01300.35
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories