Schattige sneeuwbol - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO124

Welcome to my jungle (221)

Sneeuwbollen hebben een onuitputbare aantrekkingskracht op zowel kinderen als volwassen en deze sneeuwbal is echt wel cute want als je ermee schudt laat je het sneeuwen op de savanne, echt een uniek plaatje!

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669240

CollectieSous mon Baobab
TypeSneeuwbol
Leeftijdvanaf 3 jaar

Mooi sneeuwbol met Paprika de Leeuw uit de Sous mon baobab collectie van Moulin Roty. Uniek en speels deco item om je babykamer aan te kleden.

Afmetingen: 9 x 8 cm hoog
Materiaal: kunststof

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories