Wat steek je in jouw adventskalender?

13.11.2023


Bij De Kleine Zebra, zijn we dol op het zelf vullen van onze Adventskalenders voor onze mini's! Maar, soms is het niet eenvoudig om inspiratie te vinden voor 24 kleine cadeautjes om in de kalender te stoppen. Dus hebben we hard nagedacht om jullie vol met superschattige ideeën te geven!


adventskalender



1 | Een mooie haarband van Gabrielle Paris, een must!


Hoe kun je een Kerstavond beleven zonder een elegante touch toe te voegen aan je mooie kapsel? De meisjes zullen dol zijn op de haarbanden van het Franse merk Gabrielle Paris :-) Een klein cadeau dat je het hele jaar door wilt gebruiken!


meisjes haarbanden



2 | Kleine paar sokken ...


Misschien wel een van de makkelijkste cadeautjes om in de kalender te stoppen! Met de kou die eraan komt, is het altijd een goed idee om lekkere kleine sokjes te geven! Wees slim, kies voor een pakket met meerdere paren, zodat je de verschillende paren over meerdere dagen kunt verspreiden... Slim, toch? Het merk Liewood biedt een ultrahippe sokkenpakket voor je kleine spruiten!


sokken



3 | Een leeuwen- of kattenmasker?


Het accessoire dat altijd in huis moet zijn om je kinderen gemakkelijk te vermaken, terwijl ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten... De kleine verkleedmaskers zijn echte juweeltjes voor je kleintjes!



4 | Een schattig badspeeltje


De liefste badspeeltjes ter wereld! Tikiri biedt een prachtig assortiment badspeelgoed, ook te gebruiken als bijtspeeltjes. Een zeepaardje? Een klein schildpadje? Liewood heeft er ook een hele collectie van, met net iets modernere kleuren.


tikiri badspeelgoed



5 | Haarspeldjes


Het kleine accessoire dat altijd in de smaak valt bij onze kleine harten! Zelfs als volwassene houden we ervan om een grote selectie van speldjes in onze doos te hebben, toch? Grech & Co biedt een hele reeks schattige speldjes.


meisjes haarspeldjes



6 | Reflecterende veters: leuk & veilig!


Naast dat ze echt te gek zijn, zijn reflecterende veters vooral onmisbaar om de veiligheid van je kind te vergroten... Vooral in de winter, als de zon heel vroeg ondergaat en later opkomt! Dus, let's go!


fluoveters



7 | Mooie Russische poppen van Petit Monkey


Russische poppen



8 | Een geweldige houten camera voor de feestdagen!


Plan Toys laat ons ook dromen met hun miniatuur houten camera's... Bovendien gebruikt Plan Toys alleen bomen die bedoeld zijn om verbrand te worden voor hun houten speelgoed. Dus door dit merk te kiezen, weet je zeker dat je geen fouten maakt! Het beste van alles is dat de camera perfect in je kalender past ;-)


appareil photo



9 | Houten speelgoedautootjes van Candylab Toys :-)


Waarom niet kiezen voor een prachtige houten racewagen? De houten speelgoedauto's van Candylab Toys beloven eindeloos veel plezier! Bovendien worden deze auto's met hun strakke en verfijnde design echte verzamelauto's die je kinderen jarenlang zullen koesteren!


houten auto's



10 | Dëna: een vrij spel om zonder aarzelen te geven!


Zoals we al eerder zeiden, bij De Kleine Zebra zijn we fan van het merk Dëna, en nog meer van hun vrije spellen! De open ended plays zijn DE speeltjes die je absoluut aan je kinderen moet geven. Het kan grappig zijn om verschillende houten stukken in verschillende zakjes te doen, om te zien welke composities je kleintje elke keer maakt als hij nieuwe stukken ontvangt :-)


vrije spellen in hout



11 | Patches om hun spullen te personaliseren


Het merk Lässig biedt een vijftiental patchsets om de spullen van je kinderen op te fleuren. Er is voor elk wat wils: ruimte, voetbal, dinosaurussen, planeet, robots, politie… En nog veel meer!



12 | Een super schattige portemonnee


Het perfecte cadeau om in een envelop te stoppen: de prachtige eerste portemonnee van je kleintje. Trixie heeft een geweldige collectie uitgebracht met mooie dierengezichtjes om zijn kleine portemonnees op te vrolijken. Je kunt er nog veel meer vinden hier...


kinderportemonnees



13 | Een puzzel om elke dag aan te vullen


Nog een goed cadeau-idee om je kinderen te leren geduld te hebben! Doe een paar stukjes van een puzzel in elke envelop en je kinderen zullen elke dag uitkijken naar de volgende dag...



14 | Mini imitatiespeelgoed


Met dit idee om slechts één cadeau te kiezen en het te gebruiken in verschillende verrassingszakjes, dachten we dat het een geweldig idee was om een imitatiespeelgoedset over meerdere dagen te geven! Er is voor elk wat wils: make-upset, tandartsset, scheerset, sushiset, voedselset... Je vindt er vast en zeker iets naar je zin!


imitatiespeelgoedset



15 | Een bijtring om baby te troosten


Nou, het is een vrij eenvoudig cadeau, maar we hebben er nooit genoeg van in huis... En ze zijn allemaal zo fantastisch!



15 | Een bijtring om de baby te verlichten


Oké, het is een vrij eenvoudig cadeau, maar je kunt er nooit genoeg van hebben in huis... En ze zijn allemaal echt te geweldig!


bijtring



16 | Een stijlvolle muts voor de winter


Een van de essentiële zaken om de winterkou te trotseren: de muts! Bij De Kleine Zebra zijn we best wel fan van modeaccessoires voor kinderen, we hebben een hele reeks om hier te ontdekken! Het merk Hello Hossy heeft er een paar echt schattige met een gebreide look...


hello hossy muts



17 | Waarom niet een klein horloge?


Hoe schattig zijn onze kleintjes als ze een horloge om hun kleine pols dragen? We smelten! De Kerstperiode is vaak het ideale moment om hen hun eerste horloge te geven... Het merk Djeco heeft er een paar super schattige! Ons Belgische merk Komono heeft daarentegen een prachtig assortiment.



18 | Een vaste kindershampoo om over te schakelen op vaste verzorgingsproducten!


Dit jaar heeft De Kleine Zebra een nieuw Belgisch merk verwelkomd: Vita Verde. Achter dit merk schuilen natuurlijke verzorgings- en hygiëneproducten & vooral: veel van hun producten zijn vast. Dit is een goed moment om vaste cosmetica te proberen :-)


vaste kindershampoo



19 | Een heel klein Maileg muis knuffeltje


We smelten voor de kleine knuffels in de vorm van muizen van Maileg... Met hun charmante kleine details & alle bijbehorende accessoires, kunnen we alleen maar dromen van het ontdekken van een kleine Maileg muis in onze adventskalender!


souris maileg

De Kleine Zebra laat je hier de wereld van Maileg ontdekken >



20 | Een springtouw: origineel, toch?


Uw kinderen zullen blij zijn met een van onze prachtige springtouwen! Ze gebruiken het vooral in de zomer, maar het is een speelgoed dat in alle seizoenen op de speelplaats gebruikt kan worden...


springtouw



21 | Tijdelijke tatoeages


Het is tijd om tijdens de kerstvakantie een beetje gek te doen! Dus, waarom niet uw kinderen tijdelijke tatoeages cadeau doen? Gegarandeerd plezier!


tijdelijke tatoeages



22 | Een nieuwe beker voor magische momenten aan tafel!


Voor Kerstmis, laten we onszelf verwennen, dus kunnen we zeker vallen voor een nieuwe ultra-trendy siliconen beker van Mushie... Maar, Mushie is niet alleen: veel merken bieden ze aan bij De Kleine Zebra. We hopen dat je een beslissing kunt nemen over de kleur ;-)


beker voor baby en kind



23 | Een superzachte speenhouder


Kijk eens naar deze prachtige speenhouder van superzacht pluche... Het maakt je zin om het de hele dag te knuffelen! En wie heeft er nu echt te veel speenhouders?


speenhouder



24 | Dobbelsteenspellen in overvloed!


Voor ons laatste cadeau-idee om in je adventskalender te stoppen, dachten we aan een spel dat ouders terugbrengt naar hun jeugd: de beroemde dobbelsteenspellen. Al eeuwenlang populair, zijn dobbelstenen vandaag de dag nog steeds in de mode en stellen ze je kinderen in staat om zonder zorgen allerlei vaardigheden te ontwikkelen: geduld, concentratie, behendigheid, nauwkeurigheid... Kortom, alleen maar voordelen!


dobbelsteenspellen



Veel plezier met het vullen van je adventskalender magisch ;-)



ONZE GIFT SHOP >