Winter is coming, ENGEL. stoomt je klaar.

05.12.2018

De Sint trekt bijna terug naar Spanje en je kan het niet ontkennen, kerst komt er in rasse schrede aan. De dagen worden nu elke dag donkerder en onze woonkamers vullen zich met zacht kaarslicht. We dromen stilletjes aan van een zalig kerstfeest. Een mooi gedekte tafel, lekker eten en onze liefsten om ons heen: dat is voor ons de essentie van Kerstmis! Hoewel wij het menu nog helemaal uit moeten stippelen - weet jij al wat er op tafel komt? - weten we al wel dat de Winter collectie van ENGEL. niet mag ontbreken.

originele kersttafel winters thema engel.

Elke feesttafel krijgt een extra winters en feestelijk tintje met het ENGEL. servies in bamboe, verkrijgbaar in verschillende maten - M, L én XL - en de mooiste, diepste kleuren. Je kan er op los combineren, ideaal voor een alternatieve feesttafel, originele kindertafel of een winters dessertenbuffet want er zit ook een houten taartstaander bij, die je door het jaar heen perfect opnieuw kan bovenhalen bij verjaardagsfeestjes. De bordjes zijn zo mooi dat ze vast niet meteen zal inpakken en wegleggen als het feestje afgelopen is.

Taarten, cakejes of zoete broodjes... het wordt eens zo feestelijke met de 12 houten caketoppers. Deze zijn gemaakt in Nederland, van hout en herbruikbaar. Zowel de mooie borden als caketoppers zijn ontworpen door de Familie Summerbelle en brengen de gezellige sfeer van de winter moeiteloos aan tafel. Plus het zijn allebei ook nog eens te gekke en originele kerstcadeautjes ;-)

engelpunt winter servies kersttafel stylen met winters thema origineel bamboe caketoppers

Hoe ga jij je kersttafel stylen?

Engel. zorgt alvast voor een prachtige collectie vol inspiratie.