stand à gâteau en bambou

Bamboe taartbord standaard

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ27638

Bamboe servies - ENGEL. (11)

Mooie bamboe taartbord standaard van ENGEL.
Fruittaart, profiteroles, rijsttaart, biscuit, cake,...Homemade of niet: elk gebak ziet er...

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17.21

CollectieBamboe servies
TypeTaart - en caketoppers

Mooie bamboe taartbord standaard van ENGEL.
Fruittaart, profiteroles, rijsttaart, biscuit, cake,...Homemade of niet: elk gebak ziet er smakelijker uit op een mooie standaard. Bovendien heb je geen gedoe met een ongezellige doos of een net iets te klein bord.

De taartbord standaard van ENGEL. is mooi in alle eenvoud en matcht perfect met de bamboe taartschaal ook opgenomen in ons ENGEL. assortiment.
De standaard is gemaakt van volledig afbreekbaar bamboe en kan in de vaatwasser. Omdat je de standaard kan inklappen, kan je hem gemakkelijk opbergen en staat hij nooit in de weg.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Lien V.
  •  de 10/01/2019
Goede prijs/kwaliteit
  • Door Lien V.
  •  de 04/01/2019
steeds goede merken en producten
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Bamboe servies - ENGEL.
Inspiratie en stories