Leuke houten cake toppers - wintertafereel

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG020

Kerstmis - ENGEL. (9)

Taarten, cakejes of zoete broodjes; met deze houten figuurtjes erop ziet elke lekkernij er nog feestelijker uit.

Ieder maakt zijn eigen tafereel; de engeltjes naast de boom en het huisje een beetje achteraan. En waar mogen de eekhoorn en het konijntje? Het maakt niets uit; omdat de prikkers hergebruikt kunnen worden, kunnen er vele verhalen bedacht worden.

En ben je in een creatieve bui, dan kun je óók nog de kleurdoos erbij nemen, perfecte activiteit tijdens de kerstvakantie!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 08.18

TypeTaart - en caketoppers
KleurBruin

Het Nederlandse (feest-)merk Engel. ontwierp samen met Famille Summerbelle twaalf fijne houten taartprikkers die met elkaar in een houten plaat zitten. Heb je ze daar eenmaal voorzichtig uitgedrukt, dan kan het versieren beginnen.


Materiaal: Hout (berken multiplex)
Afmetingen: 17 x 25 cm

Engel. is een vrolijk merk uit Nederland, wat ooit begon met het maken van leuke vlaggenslingers voor op feestjes is intussen uitgebreid met veel meer mooie producten. Hun collecties maken van het leven een feest en maken je elke dag opnieuw vrolijk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.010.250.1
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Kerstmis - ENGEL.
Inspiratie en stories