Creatieve kerstkalender - In Fairy Town

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP011

Wat is er leuker dan aftellen naar kerstmis? Het wordt vroeg donker, en dan is het extra gezellig binnen, samen met je kleintje(s) knutselen.

47,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3703123099

CollectieFabelab Christmas
TypeKerstversiering
KleurMeerkleurig

Je kan deze adventskalender samen met je kinderen in elkaar steken en decoreren. Bij de kalender worden 6 vellen stickers geleverd, zodat je je verbeelding speels de loop kan laten.

Niet vergeten de zakjes te vullen met een kleine verrassing, zoals chocolade, snoep, potloodjes, armbandjes, snoep en andere hebbedingen, recht uit het hart. Of maak er een echte schattenjacht van, en stop in elk zakje een papiertje met daarop aanwijzingen naar de vindplaats van je cadeautjes.

Heb je zin om meer uit deze adventskalender te halen, dan kan je er een echt 3D kerstdorp van maken, kijk even op deze blogpost hoe je hiermee aan de slag kan

De hele set bestaat uit 24 papieren  enveloppes, 6 sticker vellen, touw in organisch katoen en 24 houten clips.

Afmetingen: 3 formaten enveloppes: 24 x 9.5cm, 18 x 14 and 18 x 11.5cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!