Dit product is niet zichtbaar voor je klanten. Publiceren Terug

Little Friends popje - Colin

Staat: Nieuw product

Haba

HAB570

Little Friends by HABA (17)

Colin is dol op de zee. Tijdens de vakanties staat hij alleen maar op de golven te dansen op zijn plank. Niks is heerlijker om na het surfen een verfrissend drankje te pakken op het strand. Dan komt hij helemaal tot rust. 

Laat dit heerlijk poppetje uit de Little Friends poppencollectie van HABA schitteren voor het leuke kartonnen decor en je bent meteen in vakantiestemming.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304743

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Cool Little Friends popje Colin is beach ready! Hij komt in een setje met een surfboard en cool decor. Leuk om vrij mee te spelen maar ook tof in combinatie met TIna uit de Littel Friends collectie. Colin is gemaakt van kunststof dat flexibel genoeg is om te bewegen. Ga je mee naar het strand? 

Inhoud: kartonnen decor, Little Friends pop, surfplank, uittrekbaar hemd
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen decor: 36 x 14 cm - hoogte Colin: 9,5 cm

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1320.58.50.15
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends by HABA
Inspiratie en stories