Ontdekkingsdier Olifant

Extra grote activiteitenknuffel in de vorm van een vrolijke olifant

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1069

Tummy time musthaves (76)

Deze streelzachte activiteitenknuffel wordt je cutie's beste vriendje.

De guitige olifant heeft alles om je dreumes te stimuleren met allerlei voel, speel en geluidselementen. Bovendien is de knuffel extra groot, heel fijn om lekker te knuffelen!

54,99 €

43,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1306454001

TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden

Ontdekkingsdier Olifant van Haba is een grote activiteitenknuffel in de vorm van een vrolijke olifant. Je baby kan bij deze olifant heel wat ontdekken: een spiegeltje met spiegelfolie, oren met knisperpapier, een rammelring, een vogeltje met piepertje en een bijtspeeltje. Genoeg om je mini te stimuleren en te helpen bij de ontwikkeling van zijn of haar fijne motoriek.

Leeftijd: vanaf 6 maanden

Afmetingen: 54 x 22 x 21 cm

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.9
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories