Siliconen speelset 1 Car + 1 Kid - Pink Pastel

Simpel, slim en duurzaam speelgoedvoertuig uit siliconen

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB258

Vroem, vroem, de Dëna auto zoeft door de kamer. Deze speelset is leuk om vast te pakken, in elkaar te passen en meer rond te rijden. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het erg lang leuk blijft. 

Daarnaast verbetert het de fijne motoriek van kleine handjes en stimuleert de creativiteit om letterlijk out-of-the-box te denken. Betrek andere speeltjes bij het spel en zorg voor nog meer pret.

19,95 €

11,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01041P

Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Siliconen speelset 1 Car + 1 Kid Pink Pastel van Dëna is multi-functioneel speelgoed zonder regels dat de hand-oog coördinatie en de eerste grijpreflex van je baby stimuleert. Het bestaat uit 1 auto en 1 poppetjes in pastelroze en geel - die in elkaar passen - en kan perfect aangevuld worden met de rest van de Dëna speelsets. Ook verkrijgbaar in andere pastels en fellere neon kleuren.

Vrij en ongestructureerd spel is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je kind Dëna speelgoed is gemaakt van zacht materialen, waardoor kinderen in alle vrijheid kunnen spelen. Ze kunnen erop bijten, ze platdrukken of weggooien zonder enig gevaar. Daarnaast kan je ermee puzzelen, als tekensjabloon gebruiken, mee stempelen, bouwen of ander speelgoed bij betrekken. 

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij - voedselveilig
Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen verpakking: 18 x 12 x 4 cm
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.