Valérie_et_lesfilles wishlist: wat staat erop? #15jaarDKZ

12.10.2022

DE KLEINE ZEBRA blaast 15 kaarsjes uit! 


De Kleine Zebra viert zijn 15e verjaardag!
Daarom houden we een hele feestweek en kan je meedoen aan onze grootste winactie op instagram tot nu toe.
1 winnaar maakt kans op zijn volledige wishlist van 15 items!
Wil je die babykamer helemaal inrichten? Je zak van Sinterklaas vullen of alle kerstcadeautjes al kopen?
Allemaal mogelijk als je de giveaway wint! 


Valéries 15 favorieten

Een webshop die 15 jaar wordt, dat zie je niet vaak. We willen het dan ook niet zomaar voorbij laten gaan en maken er de rest van de maand één groot feest van. Team Kleine Zebra wil jullie nog steeds elke dag verrassen met de mooiste selectie stijlvolle must-haves voor een zalige kindertijd.

In 15 jaar tijd zijn er heel wat collecties, mode trends en merken gepasseerd, onze webshop groeide en we zijn zo blij met elke aankoop, klant of feedback. Ter gelegenheid van 15 jaar De Kleine Zebra willen we graag weten welke items hartjes maken van jullie ogen, welk artikel op je wishlist staat voor het najaar en hoe je verlanglijstje eruit ziet. 

We vroegen alvast aan enkele insta-mommies wat hun 15 favorieten zijn.
Kijken jullie mee wat Valérie Goeyvaerts (@Valérie_et_lesfilles) gekozen heeft? 
De items worden beschreven van boven naar onder en van links naar rechts.


1. Baby Nora

Baby Nora is de meest schattige kleine vriendin uit de LITTLE FRIENDS collectie van HABA. Nieuwsgierig kijkt ze vanuit haar bolderkarretje hoe iedereen zandkastelen bouwt. Nora is het perfecte popje om mee naar het strand of de zandbak te nemen!


dekleinezebra webshop verlanglijstje wishlist2. Opbergbox

Het leuke aan de LITTLE FRIENDS opbergbox is dat het niet alleen ideaal is om je - altijd groeiende - collectie speelfiguurtjes in op te bergen, het doordacht design van deze speelkoffer is ook leuk om als decor te gebruiken voor al je fantasiespelletjes.
Deze opberger/speelset komt met 4 little Friends poppetjes om meteen te spelen.


opbergbox opbergdoos opbergen


3. Prinses Gemma

Op zoek naar een magisch cadeau, dan kan Gemma je zeker bekoren. De zachte pop van MERI MERI met regenboogjurk in verschillende lagen tule is afgewerkt met geborduurde details en gouden sterren op haar voeten.
Haar kroontje kan je aan en af doen, of wil je het even zelf opzetten? Kan ook!


4. Schaap

Geen boerderij is compleet zonder een wollig schaap met dikke vacht. Boerin Johanna maakt van de schapenwol dikke wintertruien voor boer Franz. Het LITTLE FRIENDS schaap heeft een mooi gemaakte witte vacht, lichtroze voetjes en bruine hoefjes. Haar gezichtje is ook lichtroze en ze heeft blauwe oogjes.


5. Familie

Welcome to the family! Mama Kristin en papa Mirko zijn erg blij, want met de levendige baby Stella is hun gezinsgeluk compleet. Deze nieuwe familie uit de LITTLE FRIENDS collectie is perfect voor fantasierijk rollenspel en ideaal als cadeau voor kleine poppenouders.

familie rollenspel littlefriends


6. Ruby Rainbow

Lange, kleurrijke manen en een staart in de mooiste regenboogkleuren – de betoverende eenhoorn Ruby Rainbow brengt een vleugje magie in de wereld van de LITTLE FRIENDS.


7. Veulen

Is er nog een plaatsje op de boerderij of in de manage voor LITTLE FRIENDS Lissi


8. Prinses Florence

Magisch mooie lappenpop van MERI MERI met donkere huidkleur en prachtige witte prinsessenjurk. De zachte kinderpop is zó mooi om naar te kijken en afgewerkt met verschillende glinsterende detail.

pop poppen prinses poppenspel rollenspel

9. Watermeloen - drums

Tromgeroffel graag! Kleine drummers kunnen eindeloos rocken & rollen op de bongo beat van deze schattige en kleurrijke watermeloen trommel van SKIP HOP.
De trommel heeft een doorzichtige bovenkant die de 'zaden' van de rammelaar laat zien. Doe hem dicht en maak er een kruipbal van voor 2-in-1 speelplezier!


10. Bubbelspeeltje

Ouders zijn meteen fan van het minimalistisch design en de zachte kleuren. Kinderen hebben geen uitleg nodig. Dit MUSHIE verfpalet is een press-toy. Het speeltje stimuleert de fijne motoriek en het gehoor. Telkens als je een kleurtje indrukt zal je een grappig plop-geluid horen. Ideaal speelgoed voor thuis of onderweg.


mushie motoriek motorisch


11. Microstep Sprite

Deze Purple Stripe Micro Sprite is hét perfecte model om te starten: super licht in gewicht en voorzien van een praktisch vouwsysteem. Maar vooral ook met lichtjes in de voor- en achterwielen voor extra flair en zichtbaarheid!Ook voor de Micro Sprite gebruikt MICRO enkel de beste wielen en wiellagers. Dat zorgt ervoor dat de Sprite Micro step geruisloos en véél beter bolt dan elke andere step.


2. Puppy's

Wie wil er nu geen LITTLE FRIENDS puppy's in zijn of haar poppenhuis. Ze zijn de schattigste ooit!


13. Boerderij

Met deze prachtige boerderij van LITTLE FRIENDS spelen kids de leukste rollenspellen! De schattige boerderijdieren zorgen ervoor dat kinderen zich helemaal kunnen inleven in het leven op de boerderij.

boerderij littlefriends rollenspel

14. Badspeeltje

Laat het water lopen door deze 5 badspeeltjes in oplopende maten en moderne kleuren. Leuk om met water te spelen maar ook perfect voor de fijne motoriek want je kan ze op elkaar stapelen.


15. Activiteitentafel

Grijpen, rammelen en rollen... Deze activiteitentafel is er voor de kleinste ontdekkers, groeit mee met je kind en bevat 20 speelactiviteiten.
Onweerstaanbaar voor elk kind met kleurrijke ballen, een oplichtende piano, wervelende glijbaan en meer geweldige functies voor actie-vol plezier en jaren speelplezier!

Valerie_et_lesfilles verlanglijstje met 15 favoriete item heeft een totale waarde van 626,52 euro! 
Wil je ook jouw 15 favorieten winnen? Doe dan zeker mee met de winactie op onze feedWil je ook 15 items winnen? >