Little Friends - blozende baby Nora

Staat: Nieuw product

Haba

HAB596

Little Friends van HABA (45)

Baby Nora is de meest schattige kleine vriendin uit de Little Friends collectie van HABA. Nieuwsgierig kijkt ze vanuit haar bolderkarretje hoe iedereen zandkastelen bouwt. Nora is het perfecte popje om mee naar het strand of de zandbak te nemen!

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304748

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Blozende baby Nora uit de Little Friends speelwereld van de duurzame Duitse speelgoedfabrikant HABA. Deze mooie houten set bestaat uit 1 popje met bolderkar en zandemmer.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 19,5 cm x 8 cm x 4,5 cm

Materiaal: kunststof (PVC), multiplex, beukenhout en polyester

-

De Little Friends van het duurzame Duitse speelgoedmerk HABA zijn helemaal ‘zoals jij en ik’. Geen speelgoed dat ver van de realiteit van jouw kind staat maar échte speelkameraadjes in alledaagse situaties en elk met een unieke persoonlijkheid. De Little Friends hebben een buigbaar draadframe en zijn gemaakt uit een stevige kunststof waardoor ze verschillende houdingen kunnen aannemen. Ideaal om de fantasie van je kleintje te stimuleren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
818.54.50.09
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories