Little Friends diertjes - Puppy's

Staat: Nieuw product

Haba

HAB562

Little Friends van HABA (95)

Wie wil er nu niet dit duo puppy's in zijn of haar poppenhuis. Ze zijn de schattigste ooit!

Geef ze allebei een naam. Het zijn trouwe beestjes. Die schattige kijkers vragen om een lekker koekje. Als ze goed luisteren naar het baasje, dan krijgen ze een lekkere snack. Of gaan we eerst spelen met de kleurrijke frisbees?

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304751

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze schattige poppensetpuppy's zijn gemaakt van kunststof en komen uit de leuke Little Friends collectie van HABA. Ze komen met een zachte mat om op te rusten, een mand en 3 ringen om mee te spelen.

Inhoud: 2 pups, 1 hondenmand, 1 deken, 3 frisbees.​​​​​​
Leeftijd: vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
918.540.07
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories